Hirdetés

Majdnem egy napig várt aggódó tekintettel a romániai kórház bejáratánál a bent kezelt gazdijára. Találkozásukat videón örökítették meg.

A feltétel nélküli szeretet újabb példáját mutatta be egy kutya, aki órákon át várt gazdijára egy kórháznál, a romániai Jászvásár városában. A Pappy nevű nőstény gazdáját a sürgősségi osztályra szállították be, és amikor bevitték, vele volt kutyája is.Az ebet a kórház szabályai szerint nem lehetett beengedni, de az eb egy tapodtat sem volt hajlandó elmozdulni a bejárat elől. Aggódó tekintettel állt, majd ült az ajtó előtt, néha lábával kaparva meg a fémajtót, máskor szomorú ugatással jelezve, hogy ott vár.

A kutyus híre persze hamar elterjedt a kórházban, ahol a látogatókat, betegeket és a kórház dolgozóit meghatott az eb hűsége. „Ilyet eddig még csak a tévében láttunk” – mondta el egy nő az esetről beszámoló Iasi TV riporterének.Végül az orvosok sem tudtak ellenállni, és a szabályok ellenére beengedték a kutyust az épületbe, hogy találkozhasson gazdijával. A pillanatot, ahogy farkát boldogan csóválva bújik oda a hordágyon fekvő férfihoz, videón örökítették meg.
A beszámolók szerint pár órával később gazdijával együtt távozhatott haza. Azt nem közölték, hogy a férfit miért kellett kórházba szállítani.

Hirdetés
Categories: Érdekes

Hirdetés