Hirdetés


Amikor Wall szembesítette férjét, elsápadt, de nem mutatta meg a telefonját, inkább nem sokkal később elköltözött, és a 7 hónapos lányukat és feleségét is elhagyta.
A történet azonban itt még nem ért véget.
Az anyja, Julie és a férje, Paul mindig jól kijöttek egymással, sokat nevettek, de a nő nem gondolta, hogy bármi oka lenne emiatt gyanakodni. Egészen addig, míg a férfi el nem hagyta, és 9 hónappal ezután az anyja meg nem szülte a közös gyereküket.
Julie először tagadta, hogy a férfi lenne az apa, de miután összeköltöztek, már kár lett volna tettetnie.Lauren Wall soha többet nem akart velük találkozni, de pontosan öt éveel azután, hogy hozzáment a férfihoz, aki elhagyta az anyjáért, egy meghívót kapott az esküvőjükre.

Hirdetés


És bár nem akart elmenni, a férfival közös lányuk miatt megtette, bár mennyire fájt neki.Felhívott telefonon, meghívott az esküvőre. Kínos volt. Az esküvőnk 2004 augusztus 14-én volt, az övék 2009 augusztus 15-én. Majdnem túl sok volt már, hogy képes legyek elviselni, de a lányomért megtettem.
“ELMENTEM ÉS MEGNÉZTEM, AHOGY AZ ANYÁM HOZZÁMEGY A FÉRFIHOZ, AKIHEZ ÉN ÖT ÉVVEL KORÁBBAN”
– mesélte a Wall, akire azóta újra rátalált a szerelem.Boldog párkapcsolatban él, és éppen negyedik gyermekét hordja a szíve alatt, de nagyon nehezen bízik tán, hogy a két ember, akikben az egész világon a legjobban hitt, elárulták.

Hirdetés

Az anya később próbálta valahogy helyrehozni a dolgot, és bocsánatot kért, de Wall nagyon nehezen tudja elfelejteni a történteket. Az egykori férje sosem kért bocsánatot. Anya és lánya próbálja rendezni a viszonyát, de a csalódott Wall szerint már sosem lesz kapcsolatuk a régi, annak örökre vége.

Forrás: borsonline.hu
Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés