Hirdetés


“Ahogy megláttam őket a zuhany alatt, egyből nyúltam a fényképezőért. Nagyon megindító látvány volt” – osztotta meg élményeit Heather Whitten, a hivatásos fotós, akinek lencsevégre kapott pillanata az egész internetet meghatotta.

Hirdetés

Néhány héttel azután, hogy egy hasonló, édesanyákról és beteg gyermekéről készült fotó hódította meg a világot, most egy apukát és fiát láthatunk a képen, az ölelkezés intim pillanatában, a zuhany alatt. Heather Whitten, a kép alkotója, a Today című amerikai magazinnak mesélte el, hogyan is készült el a felvétel.

Hirdetés

Ahogyan Heather elmondta, Fox, a család legkisebb tagja aznap már órákon keresztül nagyon rosszul érezte magát: alig evett és hányt. Ezen körülmények között Thomas, a férj úgy döntött, a megszokott kádfürdő helyett a zuhanyzóban fürdeti meg beteg kisfiát, ahova aztán két órán keresztül nem is mozdultak ki. A családanya, a négy gyermekes Heather elmesélte, hogy Thomas és Fox közt ekkor szorult még jobban a kötelék, annak ellenére, hogy Fox állapota az eset után romlott. Később a kórházban derült ki, hogy a kisfiúnak szalmonellafertőzése van.

Hirdetés

Fotó: Courtesy Heather Whitten


A fotó megragadta azokat az érzelmeket, amelyek egy apában megfogalmazódnak, amikor a gyermekét vigyázni szeretné. A kép megosztása előtt Heather komolyan elgondolkodott azon, hogy közzétegye-e azt. Végül férjével közösen döntöttek a megosztás mellett. “Nem gondoltam volna, de Thomas még örült is neki, hogy híres lett a kettejükről készült közös fotó. De a leginkább arra büszke, hogy a hozzászólók többsége jó apának tartja” – mesélte Heather.

Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés