Hirdetés


Szülei törték rá az ajtót, amikor nem válaszolt. Már élettelenül találták, a töltőn lévő mobilja a vízben volt.
Meghalt egy 15 éves lány a franciaországi Marseille városában, miután töltőn lévő mobiltelefonja beleesett a vízbe, miközben a kádban fürdött – jelentette a helyi sajtó. A beszámolókban csak Tiffenn néven említett kislányt hiába szállították gyorsan kórházba, az orvosok már nem tudták megmenteni az életét. A francia sajtóban megjelent információk szerint áramütés okozta szívleállás miatt halt meg.

Hirdetés

Apja a BFM TV francia hírtelevíziónak elmondta, hogy három gyermeke van, és folyamatos küzdelem arra rávenni őket, hogy ne vigyék be mobiltelefonjukat magukkal a fürdőszobába. Az apa elmondta, hogy úgy kellett rátörniük az ajtót a lányra, miután nem válaszolt hívásaikra.
“Tiffen a kádban feküdt, a telefonja pedig a vízben volt, és láttuk, hogy a töltő be van dugva. Nem tudtuk újraéleszteni.”
A helyi hatóságok nyomozást indítottak a lány halálával kapcsolatban, miközben az apuka a töltőgyártókat hibáztatja gyermeke halála miatt. A férfi szerint a mobiltöltőket olyan biztosítékkel kéne ellátni, ami lekapcsolja a szerkezetet, ha az vizet ér, hogy több ilyen tragédia nem történhessen meg.
Az apa egyben kikelt az olcsó, nem hivatalos mobiltöltőket gyártó cégek ellen, akik nem megfelelően biztonságos készülékeket gyártanak. Mint elmondta, egy 15-20 eurós töltő túl sok pénz egy kamasznak, akik inkább a 4-5 eurós töltőket veszik meg.
“Ezt a töltőt nem lenne szabad árulni. Tiffennt az ölte meg.”

Hirdetés
Categories: Megható

Hirdetés