Hirdetés


Gáspár Győzike élő adásban borult ki az elmúlt időszakban őt ért negatív kritikák miatt, ráadásul nem túl kedves szavakkal üzent a támadóknak.

Hirdetés

Észrevették Győzikét
Még el sem kezdődött a Fradi-meccs, máris kiszúrták a lelátón Győzikét és családját. A kórus egyre erősebb és hangosabb lett, és a fültanúk szerint volt periódusa a meccsnek, amikor a hazai tábor is hangját elnyomta a skandálás.

Gyűlölködés
„Mocskos cigány, büdös cigány, fideszes cigány. Majd jött a következő rigmus: Győzike, Győzike, fideszes g*cike” – szóltak a gyűlölködő rigmusok az információink szerint 450 fős debreceni tábor felől. A hangosbeszélő hiába kérte a drukkereket a sportszerű szurkolásra.

Hirdetés

Kellemetlen helyzet
„Szürreális volt a jelenet, sokan nagyon kellemetlenül érezték magukat, nem csak Győzőék. A VIP-szektorban nagyon sokan voltak, korra, nemre nézve nagyon vegyes volt a kép, de mindenki fel volt háborodva. Ám hiába néztek rosszallóan vagy válaszoltak néhányan a skandálóknak, ettől nem változott a helyzet, pedig hamarosan megérkeztek a biztonságiak is” – mondta egy szurkoló a Blikknek.

Meccs miatt is támadták
Gáspár Győzike ma reggel a TV2-n reagált az őt ért vádakra. „Ha egy család elmegy focit nézni, mint rajongó és megtámadják őket, ezek után mit várjak? Az a baj, hogy a Facebookon le is töröltem a posztot, még az Instagramon meghagytam.”

Fogyása miatt is beszóltak
„Mindenki támad engem, hogy plasztika. Na most akkor kezdjük az elején, mert annyira szellemi fogyatékosok az emberek. Elnézést kérek mindenkitől, akit így kora reggel megsértek, hogy plasztika… Először le kell fogyni! – kezdte méltatlankodását Győzike, aki elismerte, hogy fogyása után szépészeti beavatkozás során tették rendbe a hasát és a mellét.

Hirdetés

Küszködik a súlyáért
A showman heves vérmérséklettel sorolta, hogy öt éve nem eszik meg akármit, és az alakjáért már kora reggel éhgyomros kardióedzést szokott végezni. Kemény harcot vívott meg, hogy leadja azt a 62 kilót, és azóta is küszködik, hogy megtartsa a súlyát.

Durva üzenet
„Egy ilyen szellemi fogyatékos, nem normális emberek, akik leülnek és irkálnak. Van nekik egy követője, nincs neki profilképe é támadnak. Na ezeknek azt kívánom így kora reggel, hogy csináljanak maguknak otthon valamit vagy ássák el magukat élve” – üzent támadóinak Győzike.

Család
Gáspár Győző a meccs után ezt írta a Facebookjára: „A Fradi nem egy csapat. A Fradi körül kialakult egy életérzés, amit fradizmusnak is hívnak. És ettől mindez egy nagy családként működik. A szurkolók is részesei ennek a családnak. Aki igazi szurkoló, annak ezt nem is kell mondjam, úgy szeressék ezt a családjukat is, mint az igazit.”

Hirdetés

Befogadó ország
Gáspár Győző kedden a Facebookján is reagált az őket ért incidensre. Azt írta, hogy „mindenki magyar, aki ebben az országban él, és magyarul beszél, és a közösséghez akar tartozni. Ez a fajta befogadás ebben az országban régen működött.”

Egyenlőnek születtünk
„A 21. századra felejtettük el, amikor fantasztikus technikai eszközök állnak rendelkezésünkre, amikor olyan gyors autók meg repülők közlekednek, hogy már nem is tudjuk, milyen gyorsan lehet menni, csak éppen a tudatunk, az emberségünk, a szívünk nem követte ezt az utat. Mindannyian egyenlőnek születünk. Nézzék meg a gyerekeket. Nem gyűlölnek, nem félnek, ez a természetes lényünk. A rasszizmus nem velünk született, hanem tanuljuk” – fogalmazott.

Kiemelt kép: Győzike a Fradi meccsen Forrás
Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés