Hirdetés


Aurelio, aki nemrég szabadult a börtönből, élete egyik legmeghatározóbb pillanatát élte meg, amikor végre találkozhatott kislányával, Sofiával. A két évvel ezelőtt felfedezett apa-lánya kapcsolat most először bontakozhatott ki valódi körülmények között. Az új fejezet kezdetéről és a vele járó érzelmekről Aurelio Hajdú Péternek nyilatkozott egy interjúban, amely a Frizbi TV YouTube-csatornáján lesz látható.

Hirdetés

Hajdú Péter, aki az interjút készítette, a Borsnak adott nyilatkozatában elárulta, hogy az Aurelióval folytatott beszélgetés során számos érdekes téma került terítékre. Az interjú ígéretes betekintést nyújt Aurelio életének ezen kritikus szakaszába, beleértve az újrakezdés kihívásait és az apaság új dimenzióit.

Hirdetés

“Egy új ember várt rám Baján” – kezdte a lapnak Hajdú Péter. Majd így folytatta:
“Nagyon érzelmes és nagyon őszinte beszélgetést hallhatnak és láthatnak majd a nézők kedd este. Egy olyan fiú ült le velem szembe, aki megjárta a saját maga által teremtett poklot, és aki teljesen, de tényleg gyökeresen megváltozott az utolsó, frizbis beszélgetésünk óta. Nyugodtan mondhatom, hogy én valóban jól ismertem ezt a srácot és most egy új ember várt rám Baján.”
Azt azonban elmondta Hajdú Péter, hogy mintha egyszerre látta volna Aurelio szemében a mérhetetlen boldogságot és a fájdalmat is. Ennek a kettősségnek pedig megvan az oka:

Hirdetés

“Nagyon érdekes volt azt látni, ahogyan Aurelio szeme csillogni kezdett, ha csak megemlítettük a kislányát. Érezhető volt az a fajta szerelem, amit csak egy apa táplálhat a kislánya iránt. Felismertem, hiszen magam is ebben élek apukaként. Ugyanakkor azt is tudni kell, hogy ez a fiú élete szerelmét veszítette el, amikor kiderült, hogy egy gyermekkori barátjától született meg Sofia. Mindezt úgy, hogy nem tehetett semmit, hiszen hónapok óta börtönben volt, amikor kipattant a titok és kiderült, hogy megcsalta azt a lányt, akit a világon mindenkinél jobban szeretett. Hatalmasat hibázott, de ennek a hibának született egy gyönyörű „következménye”. Aurelio az egyik oldalon élete legszebb ajándékát kapta meg, míg a másikon elvesztette azt a lányt, akivel az egész életét szerette volna leélni.”

Hirdetés

Forrás
Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés