Hirdetés


A 27 éves férfi szeretett volna átmenni az út túloldalára, amikor megtörtént a baj.

Hirdetés

Péntek éjszaka történt
Nyírbátorban történt az a szörnyű baleset, amely során egy 26 éves férfi egy 27 éves fiatalembert ütött el. Utólag szembesült vele a gázoló, hogy az áldozat az egyik legjobb barátja volt.

Hirdetés

A gázoló kiszállt, hogy segítsen a bajba jutott férfinak
Miután a baleset megtörtént, a balesetet okozó sofőr azt tette, ami a kötelessége. Megállt, majd a bajba jutotthoz sietett.
Ekkor eszmélt rá arra, hogy egy közeli ismerősét ütötte el.

Hatalmas erejű volt az ütközés
Az áldozat valamint a holmijai métereket repültek, derült ki a Tények riportjából. A szerencsétlenül járt férfi egyik cipőjét egy kocsma tetején találták meg. A többi holmija szanaszét hevert az út mentén a fűben.

A gázoló éppen versenyzett valakivel
A balesetet okozó személy egy másik autóval versenyzett éppen a TV2 információi szerint, ekkor következett be a szörnyű eset. Éppen hazafelé sátált az áldozat a helyiek szerint. Kiderült, miért akart átmenni éppen ott a férfi a túloldalra.

Hirdetés

Építik a járdát
A riportban látszik, hogy az út egyik oldalán a járda közlekedésre alkalmatlan állapotban van, éppen építés alatt áll. Mindezek miatt az áldozat szerette volna útját a túloldalon folytatni, mondta el a TV2 számára az elgázolt férfi egyik név nélkül nyilatkozó ismerőse.

Ezt mondta a rendőrség sajtóreferense
“A rendelkezésre álló adatok szerint egy személyautóval közlekedő 26 éves járművezető az előtte haladó gépkocsi előzése közben elütött egy gyalogosan közlekedő férfit, aki súlyos, életveszélyes sérüléseket szenvedett. A baleset körülményeit a nyírbátori rendőrkapitányság büntetőeljárás keretein belül vizsgálja” – mondta el a TV2 számára Hrenkó Péter, a vármegyei RFK sajtóreferense.

Súlyos sérülésekkel vitték kórházba az áldozatot
Az elgázolt férfit a mentők rendkívül súlyos állapotban vitték el. Életveszélyes sérüléseket szenvedett, medencéje, koponyája illetve végtagjai is sérültek, mondta el Győrfi Pál, az OMSZ szóvivője. Traumatológiai osztályra szállították.

Hirdetés

Kritikus az állapota
Szombaton délután nagy erőkkel küzdöttek az orvosok az életéért. Ezek a legutolsó információi a TV2-nek a férfi állapotáról. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

A TV2 riportja a balesetről

Kiemelt kép: illusztráció – Forrás: archív
Hirdetés
Categories: Hírek

Hirdetés