Hirdetés


Melyik nő ne szeretné megtalálni az igazit? A boldog, kiegyensúlyozott párkapcsolat eszményképe mindenki szeme előtt ott lebeg, ez azonban mindkét féltől egyenlő arányú elköteleződést, kompromisszumkészséget és odaadást igényel.
Az asztrológia oldaláról tekintve a dolgot, sajnos vannak olyan csillagjegyek, akikkel az ilyen típusú boldogság elérése igazi kihívásnak számít. Ha a következő férfiakkal készülsz elköteleződni, fel kell kötnöd a szoknyádat!

Hirdetés

1# Kos
A csökönyös, keményfejű Kos szinte képtelen kompromisszumot kötni. Létezik az ő véleménye, ami természetesen mindig helyes és azon kívül ott van a többi, helytelen vélemény.
Ha nincs igaza, azt még akkor sem látja be, ha ő maga is tisztában van vele. Olyannyira lobbanékony, hogy azt elég elviselni. A párja úgy érezheti, hogy folyamatos készenlétben kell lennie, mert nem tudja, mikor változik át kedves, jópofa figurából türelmét vesztett dühöngővé.

2# Skorpió
Nagyon kritikus és kifejezetten uralkodó. Folyamatosan tudni akarja, hogy hol vagy, mit csinálsz, miért nem veszed fel a telefont, kivel töltöd az idődet. Ő akar a domináns fél lenni a kapcsolatban. Vele az egyenlőségről ne is álmodj.
Abban biztos lehetsz, hogy te vagy a mindene, ha téged választ, de ennek bizony meg is van az ára, ami nem más, mint a szabadságod.
3# Vízöntő

Hirdetés

Egy olyan szabad szellemű természetről van szó, aki nem tűri, ha irányítani akarják, ami persze nem is volna olyan nagy gond, viszont felelősséget sem igazán szeret vállalni semmiért.
Ő aztán biztosan nem fog rád akaszkodni, cserébe ne is várj el tőle romantikus megmozdulásokat és érzelmes megjegyzéseket. Szereti, ha egy kapcsolatban is megőrizheti a szabadságát és a maga ura lehet. Ne akarj rajta számon kérni semmit.
Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

Forrás: tudasfaja.com
Hirdetés
Categories: Érdekes

Hirdetés