Hirdetés


Minden embernek elő tud bújni néhanap a sötét oldala. Még a legnyájasabb emberek is el tudják érni azt a szintet, amikor betelik a pohár és kieresztik a dühüket. Ezt természetes reakció, hiszen általa egy adag feszültségtől vagyunk képesek megszabadulni. Azonban az már kevésbé, ha a gonosz viselkedés túlságosan is gyakran és előre eltervelten történik. Sajnos elmondhatjuk, hogy vannak olyan csillagjegyek, akik mesteri fokon űzik a gonoszságot és titkon sokan nem is kedvelik őket.

Hirdetés

Ikrek
A kétarcú csillagjegy, akit mindenki ismer a pozitív, életigenlő magatartásáról, a kommunikatív természetéről és a túláradó kedvességéről. Azonban képes arra, hogy ezen tulajdonságainak a szöges ellentétét mutassa be a környezete számára. Bizonyos helyzetekben kifejezetten gonosz tud lenni és egyáltalán nem fogja vissza magát, amikor erről van szó. Mivel nem ez jellemző rá alapvetően, ezért alaposan meglep vele másokat és ilyenkor teljesen lefagynak a körülötte lévők. Van, hogy elfárad a túláradó kedvességben, de ez felveti a kérdést, vajon megjátssza-e magát?

Hirdetés

Rák
Az érzékeny Rákokat nagyon könnyen meg lehet sérteni. Még ha nem is fejezik ki megbántottságukat nyíltan, mindig képesek úgy visszavágni, hogy az ember csak pislog. Észrevétlenül, mégis nagyon fájdalmasan képesek lecsapni és tőrt mártani a másik szívébe. Mivel alapvetően jóérzésű emberek, egy ilyen akció után lelkiismeret furdalásuk van, de nem tehetnek ellene, nem tudják semmissé tenni, ami már megtörtént.

Oroszlán
Az Oroszlánok úgy gondolják, hogy a világ teljes mértékben körülöttük forog. Az a legjobb, amit ők tesznek, hisznek, mondanak, képviselnek. Szeretnének mindenben első helyen állni és a rivalizálásban képesek minden lehetséges eszközt bevetni. Akaratosak és erőszakosak, ha úgy gondolják, hogy ez szükséges a boldogulásukhoz. Ha ezzel mélyen megbántanak másokat, őket az sem zavarja különösebben. A gonoszságuk alapvetően az egoizmusukban lakozik.

Hirdetés

Szűz
A Szüzek a csillagjegyek legnagyobb kritikusai. Ez igaz magukra és természetesen másokra is. Olyan elvárásokat támasztanak a környezetük felé, aminek aligha lehet megfelelni. A világ számukra úgy jó, ahogyan ők elképzelik. Akinek a véleménye, cselekedetei, hite kicsit is eltér az övéktől azt azonnal leszólják, megvetik. Amikor kritizálnak képtelenek arra, hogy azt finoman adják át. A lehető leggorombább hangnemet tudják megütni ilyenkor és az ember a világ hülyéjének érzi magát mellettük. Furcsa módon a szeretteikkel sem kivételeznek e tekintetben.

Hirdetés

Skorpió
A Skorpiók a legrosszabbak mind közül. Ők nem azok, akik hirtelen cselekszenek, akik felkapják a vizet és azonnal hangot adnak neki nyíltan és őszintén. Ők azok, akik előre kitervelik a gonoszkodásukat. Nagyon határozottak, kemények és hajthatatlanok. Ott bántanak, ahol a legjobban fáj és ezzel nagyon is tisztában vannak. Képesek elvágni maguktól mindenkit, ha nem figyelnek és nem képesek átadni magukat a megértésnek.

Forrás
Hirdetés
Categories: Érdekes

Hirdetés