Hirdetés


Az orvostudomány csodálatos és egyre csodálatosabb eredményekre képes, egyre több dolgot tud kezelni, azonban még ma sem tévedhetetlen… Előfordulnak olyan esetek, amikor a gyógyulás megmagyarázhatatlan a jelenlegi ismereteink alapján!
Öt évvel ezelőtt történt, hogy Lyndee Brown összesett arizónai otthonában, és már akkorra kómába került, amikor a mentők kiérkeztek hozzá.

Hirdetés

Ezt követően napokig kómában volt, és az orvosok számtalan vizsgálat eredménye alapján arra a következtetésre jutottak, hogy nincs remény, és az asszonyt sajnos le kell kapcsolni a gépekről.
Utólag elmondta, hogy mindennek tudatában volt, ami körülötte történt, de reagálni nem tudott. Kimerítő részletességgel vissza tudott idézni valóban megtörtént eseményeket, bámulatba ejtve ezzel családtagjait.
Azonban ugorjunk vissza oda, amikor a család végtelen szomorúsággal belenyugodott az elkerülhetetlenbe, és az orvosok tanácsára hozzájárultak ahhoz, hogy a nőt kapcsolják le a gépről.

Hirdetés

Férje azonban még a búcsú pillanatában sem adta fel, és ennyit mondott neki: “Harcolj kedvesem, szükségem van rád.” A nő hallotta őt, és minden erejével próbált válaszolni. És akkor egyszer csak kiáltásként hangzott fel: “Megteszem!”
Mindenki, de még az orvosok is hitetlenkedve nézték! A nő felébredt a kómából, amikor már az orvosok se hitek benne!
Története később bejárta a világot, Lyndee mindenkinek azt tanácsolta, ha egy hozzátartozója kómába esik, nem szabad feladni a reményt, és érdemes beszélni hozzá, mert van egy kis reménysugár, hogy esetleg visszahozhatjuk őt az életbe!
Neked mi a véleményed?

Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés