Hirdetés

Az anya azt gondolta, hogy kislánya viselkedése vicces, de mikor a lány elmesélte miért állt fel a wc ülőkéjére, majd megszakadt a szíve.
Az édesanya Stacy Feeley nagyon édesnek találta amikor kislánya felállt a wc ülőkéjére. Azt hitte ez valami jó kis játék lesz, de mikor meghallotta mi ennek az oka, nagyon meghatódott.
Stacy egy Facebook-bejegyzésben mesélte el ezt a szörnyű felfedezést. A kislánya elmesélte ugyanis, hogy ő ezt az óvodában tanulta.
Ott azt gyakorolták, hogyan kell reagálni akkor, ha valaki veszélyben van. Ő és a csoporttársai is megtanulták, hogy a legjobb, ha bemennek a fürdőszobába és elbújnak az esetleges támadó elől.
Az orlandói lövöldözés után néhány nappal tette fel Stacey a Facebookra ezt a képet. Bejegyzése napokon belül több ezer emberhez ért el.

Hirdetés


A fotó alá ezt a szöveget írta:
“Azért csináltam ezt a képet, mert először azt hittem vicces. El akartam küldeni a férjemnek, milyen mókás dolgokat tesz a mi kislányunk.”
De mikor a pici lány elmagyarázta miét teszi ezt, megszakadt a szívem. Azt tanulták, hogy vészhelyzetben be kell menniük a fürdőszobába és arról is szó volt, mit kell tenniük, ha nem jutnak ki onnan. Ekkor jöttem rá, hogy kislányom egy olyan világban él, ami nem biztonságos.
Politikusok, nézzétek ezt meg. Ez a gyerek a Te gyereke is lehet, a Te unokád, a következő generáció. Egy olyan világban fognak felnőni, melynek alapjai a Ti döntéseiteken múlnak majd.”
“A gyerek még csak 3 éves de már tudja, hogy a fürdőszobába kell mennie, ha veszély közeleg. Nem tudom, milyen nehézségekkel kell majd nekik szembenézniük. Hogyan maradnak majd csendben? Mi a nehezebb? Ez, vagy az, hogy megtartsák az egyensúlyukat a wc ülőkén állva?”

Hirdetés


Ezt a bejegyzést több ezren is megosztották és jól mutatja, milyen világban nőnek fel gyerekeink.
Az édesanya arra kér mindenkit, ossza meg ezt a cikket azért, hogy egyetlen gyereknek se kelljen egy ilyen környezetben felnőnie. Egy gyereknek legyen gyerekkora és ne kelljen azzal foglalkoznia, mi lesz a jövőben, vagy hogy mi történik majd csoporttársai életével.
Kérjük oszd meg ezt a cikket, ha ezzel egyetértesz!

Forrás
Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés