Hirdetés


Az atlantai gyermekkórházban (USA) dolgozik egy David Deutchman nevű önkéntes, aki megkönnyíti az újdonsült szülők életét azzal, hogy a karjaiban ringatja a babákat. Ezt a munkát már több mint 12 éve végzi.
David, aki 82 éves, nős, 2 lánya és 2 unokája van, 15 évvel ezelőtt ment nyugdíjba, és mivel rengeteg szabadideje volt, úgy döntött, hogy tennie kell valamit a társadalomért. Elment hát a kórházba, ahol megkérdezte, hogy fogadnak-e önkénteseket.

Hirdetés

Az első éve alatt David a gyermekegészségügyi osztályon segített, később az újszülött intenzív osztályra került.
Az idős férfi szerint a kórházban végzett munka nemcsak a gyerekeknek, hanem neki magának is jót tesz.

“Nagyon boldoggá tesz engem. Szeretem csinálni, nemcsak azért, mert a babákkal lehetek, hanem a kórház jó légköre miatt is” – mondja David, akinek karja mindig nyitva áll a babák, valamint a nehéz időszakon áteső anyukák és apukák előtt.

Hirdetés

A kis Logan édesanyjának minden este haza kell mennie, hogy vigyázzon másik lányára, reggel pedig meglátogatja az intenzív osztályon fekvő koraszülött babáját. Bűntudata volt, amiért éjszaka nem volt vele, de egy nap megérkezett a kórházba, és látta, hogy David a karjában ül a kisbabájával.
“Szia, én vagyok a nagypapa a kórházból” – mondta David, amitől Logan édesanyja elérzékenyült, hiszen úgy érezte, kisfia nagyon jó kezekben van.

Forrás: partilhado.pt
Hirdetés
Categories: Érdekes

Hirdetés