Hirdetés

Visszautasította a kemoterápiát, amivel az orvosok meg akarták menteni a kicsi életét.
A holland édesanya, Pia de Jong kétségbeesett, mikor kiderült, hogy kisbabája a leukémia egy ritka, igen veszélyes formájában szenved. Az orvosok nem sok jóval biztatták: “Az egyetlen, amit javasolhatunk, a kemoterápia. Sajnos ez rendkívül veszélyes a gyermekeknél. Az újszülöttek bele is halhatnak, és ha túlélik, akkor is lehetnek mellékhatások. Megvakulhatnak, meddővé válhatnak”.

Hirdetés

Fotók: Youtube

Az anya visszautasította a kemoterápiát,  fogta kislányát, Charlotte-ot, és hazavitte a kórházból. Az orvosok megdöbbentek, hiszen a legtöbb ember mindent megtesz a gyermekéért.
Az anya nem akarta kitenni a kislányt mindenféle durva beavatkozásnak. Sokszor suttogta a baba fülébe: “Maradj velem!”.  Először akkor kezdett igazán reménykedni, mikor a neten olvasott egy amerikai kisfiúról, akinek spontán mód eltűnt szervezetéből ez a fajta leukémia.
Egyszer aztán azt vette észre, hogy Charlotte hátán halványulni kezdett az egyik kiterjedt folt, majd szép lassan az összes betegséget jelző folt és az összes tumor eltűnt a kislány szervezetéből.
Charlotte ma már 17 éves. A betegség nem tért vissza azóta sem. Az anya könyvet írt a történetről Saving Charlotte – A Mother and the Power of Intuition (Charlotte megmentése – Egy anya és a megérzés ereje) címmel.

Forrás: lajk.hu
Hirdetés
Hirdetés