Hirdetés


Az egyetlen barátnő, aki jóban és rosszban is mindig melletted lesz, az az édesanyád!
Az anyai szeretet a legerősebb kötelék két lélek között. Egy anya aki még nem látta a gyerekét, de érzi, hogy ő a legnagyobb kincs a világon.
Egy anya mindig a gyermeke mellett lesz, még akkor is, ha sok problémát le kell győznie.Sokszor halljuk azt, hogy valakinek a szeretetét ki kell érdemelni, de ez az anyákra nem érvényes.

Hirdetés

Az anyai szeretet nem szűnik meg és nem lesz kevesebb, soha.
Az anyákat nem érdekli, ha a gyermekük hibázik vagy téved, ők mindig a gyerekeik mellett állnak és kitartanak mellettük. Az anya a legmegbízhatóbb barát, a legjobb pszichológus, rá mindig lehet számítani és mindig meg lehet bízni benne, a gyerekét mindig ő fogja a legjobban szeretni. Egy anya mindig jótanáccsal látja el a gyerekét és segít anélkül, hogy valamit is várna cserébe ezért. Mi pedig hálásak kell legyünk azért, amit az anyák tesznek értünk. Egy anya sok esetben túlzásba viheti a szeretetét és a féltő gondoskodását a gyerekével szemben, ezek a gyerekek el lesznek kényeztetve és nagyon érzékenyek lesznek.

Hirdetés

Ez a koncepció nem a logikán alapszik, mert egy anya mindig feltétel nélkül szereti a gyerekét, főleg a születést követő első években, de ugyanakkor nagyon fontos dolog az is, hogy egy anya meghúzza a határokat és hiteles legyen.
Biztosan hallotta már mindenki a következő mondatot: akkor fogod tudni igazán, mit jelent szeretni, amikor anyává válsz. Ez igaz, mert amikor egy nő terhes lesz már akkor érzi a gyermeke iránti szeretetét.
Az anyák sokat szenvednek amikor a gyerekük beteg vagy elkeseredett, ők ilyenkor azonnal felajánlják a segítségüket. Az anyai szeretet feltétel nélküli, határtalan és a legőszintébb.

Forrás: bidista.com
Hirdetés
Categories: Megható

Hirdetés