Hirdetés


Minden háziasszony tudja, hogy a fürdőkád tisztítása nem tartozik a legkönnyebb és legkedveltebb tevékenységek közé. Nem csupán a vízkő ül ki a fürdőkád belső felszínére, azonban a fürdőkádat körülvevő falszakaszokon, illetve a repedésekben megtelepedhet a penész, a fürdőkádat pedig elkerülhetetlenül belepheti a tisztálkodásból eredő, és leöblített kosz.
Mivel senki sem szeretné órákon át, kemény munkával súrolni és sikálni a fürdőkádat, azonban arra pedig szintén keveseknek van pénzük, hogy a kádat évente cseréljük, szükség van egy egyszerű megoldással.
Szinte már pofátlanul egyszerű az, amit mi most javaslok, és végleg megoldja hasonló problémákat: egyszerűen 20 %-os ecetet kell mosogatószerrel összekeverni, úgy, hogy ugyanolyan arányban legyenek jelen a keverékben.
A benedvesített fürdőkádba beledörzsöljük egy körömkefe segítségével ezt a házi keveréket, és állni hagyjuk. A legjobb az, ha fél-háromnegyed órán keresztül hagyjuk a szert hatni. Utána egyszerűen csak kitöröljük és kiöblítjük a kádat, és már el is készültünk.
Hasznos volt? Akkor ne felejtsd el megosztani, hogy a barátaid és ismerőseid is kipróbálhassák ezt a remekbe szabott módszert!

Hirdetés
Categories: Érdekes

Hirdetés