Hirdetés


Brandon Carpenter, a fiatal apuka és volt felesége sajnos elváltak, közös kislányukat pedig a nő neveli.
Az apa azonban példaértékűen foglalkozik a kicsivel, részt vesz a nevelésében, és odafigyel a szükségleteire, ő ugyanis nyilvánvalóan semmiről sem tehet.

Hirdetés

Brandonnak a később, a közösségi médiában futótűzként elterjedt bejegyzése is egy olyan napon készült, amikor babagyógyszert vitt át a kislányának, a volt felesége lakásába.
A lakásba érve azonban észrevett valamit, ami igencsak nyugtalanította:
A nő hűtője csaknem teljesen üresen állt, csak néhány palack víz volt benne. Ekkor ellenőrizte azt is, hogy megfelelő mennyiségű bébiétel és egyéb, a kicsi szükségleteit szolgáló babaápolási készítmény van-e otthon. Ezekből jelentős mennyiséget talált otthon, így érte nem kellett aggódnia.
Nyilvánvaló volt, hogy a férfi volt felesége, aki teljes munkaidőben dolgozik, és akinek többek között a lakbért, és az autó költségeit kell fizetnie, illetve a kicsi szükségleteit kielégítenie, saját maga önfeláldozóan szükséget szenved.

Hirdetés

A férfi nem habozott, tudta, mit tegyen:
Elment bevásárolni, és mindent megvett az exének, amire csak szerinte szüksége lehetett a nőnek. Amint látjuk, nem volt rövid a lista:

A férfi Facebook bejegyzésében leírta, hogy rendkívüli módon tiszteli a volt párja erőfeszítéseit, amit a közös kislányuk nevelése során tesz, és úgy érezte, hogy (bár itt nem közvetlenül a kislány szükségleteiről volt szó) ennyit megtehet az exéért.
Azt is írja továbbá, hogy a kislányuk mindig is össze fogja kötni őket, és a szakítás, válás még nem jelenti azt, hogy ellenségeknek kell lenniük.
Kérlek, hogy oszd meg a cikket, ha egyetértesz Brandonnal, és szerinted is nagyon szép, amit tett!

Forrás: Newsner, Facebook
Hirdetés
Categories: Humoros

Hirdetés