Hirdetés


Ami még mindig gyakran hiányzik a mindennapjainkból, az az elfogadás. Igaz, hogy a világ sokat fejlődött ezzel kapcsolatban, még mindig sok a dolgunk ha erről a témáról beszélünk. De talán St eph Tate-től is tanulhatunk valamit az elfogadás témakörével kapcsolatban.
Steph Tate épp a munkahelyén volt, ami az angliai Sheffield városában van. A hölgy egy étteremben dolgozik és egyik nap éppen a pult mögött állt amikor odament hozzá az egyik vendég. Olyan kérdést tett fel, ami nagyon elgondolkodtatta őt.
Az történt ugyanis, hogy ez a férfi egy apa volt aki azt kérdezte a hölgytől, hogy bejöhet-e a fia is. Steph erre azt válaszolta, hogy “miért ne?”
Az apa ekkor elmondta, hogy a fia tolókocsiban ül, néha furcsa hangokat ad ki vagy nagy mozdulatokat tesz a kezével. Nem olyan régen elküdték őt egy étteremből mert a fiú zavarta a vendégeket.
Steph nagyon meg volt lepődve és azt mondta, hogy az ő fia és más fogyatékkal élő is bármikor bemehet aThe Barrel at Chapeltown-ba és nagyon szívesen látják őket.
A hölgy azonban nem tudta kiverni azt a történetet amit az apától hallott, ezért úgy döntött, ír ezzel kapcsolartban egy Facebook-bejegyzést.

Hirdetés

A hölgy írt az esetről és azt is leírta, hogy ő és kollégái mindent meg fognak tenni annak érdekében, hogy náluk a fogyatákkel élő vendégek is jól érezzék magukat. Ha kell, akkor kihúzzák az asztalokat, bekapcsolnak nekik valamilyen gépet amire szükségük lehet, vagy ha kell átalakítják az asztalok és a székek elrendezését.
A hölgy még ezt is hozzátette:
“Ha otthon vagy egy tolókocsis gyermekkel, partnerrel vagy baráttal, akkor hozd el őket ide. Ha valamelyik vendégünknek ez nem tetszik és tiszteletelnül bánnak Veletek, akkor megkérjük majd őket hogy ők távozzanak. Nektem nem kell elmennetek. Steph”
A hölgy bejegyzése nagyon hamar elterjedt és most reméljük, hogy sok étterem és kávézó fogja őt követni és ők is hasonló intézkedéseket fognak bevezetni.
Nagyon fontos, hogy minden vendég úgy érezze, szívesen látják őt, attól függetlenül, hogy mi a problémájuk. Kérjük oszd meg ezt a cikket, ha egyetértesz ezzel.

Forrás
Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés