Hirdetés


Malissa Lewis tanárnőként dolgozik az Egyesült Államok Kentucky államában. Amikor munkába tartott, egy fekete zacskót látott meg az úton, és azt is észrevette, hogy a zacskó mozog…

Hirdetés

Volt ugyan benne némi félsz, hogy mit rejthet a csomag, de arra gondolt, hogy a zacskóban egy kiszolgáltatott kisbaba vagy kisállat is lehet, ezért összeszedte a bátorságát, hogy kinyissa a zacskót, és kiszabadítsa annak foglyát.
Végül, amikor kinyitotta, egy tündéri kiskutya bújt elő a zacskóból, aki rögtön vidáman üdvözölte őt! Egyértelmű volt, hogy megértette: megmenekült!
Nem derült ki, hogyan kerülhetett a szemeteszsákba a kiskutya, de mindenesetre a csöppségnek nyakörve is volt. Egy dolog viszont világosan látszott: hogyha még sokáig a műanyag zsákban marad, biztosan megfulladt volna.

Hirdetés

Szerencsére Malissa már az első pillanattól érdekesnek találta, hogy mi lehet a zacskóban, ezért videóra vette a történteket. Nézd meg velünk ezt a megható kis dokumentum értékűvé vált felvételt, nagyon-nagyon aranyos a kiskutya:

Hirdetés

A tanárnő és családja nagyon szeretné megtartani a kiskutyát, így az esetről készített videót feltették az internetre, meghagyva a lehetőséget az állat gazdájának, hogy jelentkezzen érte, abban a nem várt esetben, ha nem ő dobta volna ki, hanem valaki ellopta volna tőle. Az esetet a rendőrségen is jelentették.
Elegendő csak nyitott szemmel járni, és akár életet menthetünk… Neked mi a véleményed?

Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés