Hirdetés

Mielőtt Andrea feleségül ment volna élete szerelméhez, tragédia történt. Az apja, Mark meghalt rákban. Az egész családot lesújtotta a szeretett apa és férj elvesztése.
Különösen fájdalmas volt Andrea számára, aki csak arra vágyott, hogy az apja kísérje az oltár elé az esküvőjén. De a szomorúság ellenére a mély szerelem megtalálta a módját, hogy ez a történet boldog véget érjen.

Hirdetés

Amikor végre eljött a nagy nap, Andrea fájdalma még nem sokat enyhült az apja elvesztése miatt. Azt remélte, hogy ő fogja az oltár elé vezetni, és az első táncot vele szerette volna végig táncolni.
Sok nőnél alakul ki különleges kötelék, apa és a lánya között. De különleges kapcsolat létezik testvérek között is. És kiderült, hogy Andrea testvére, Andrew nagy meglepetést tartogat a nővére számára.
A templomi szertartás után Andrew megfogta a mikrofont. Andrea megdöbbent, hogy mi folyik itt?

Hirdetés

Csendet lett úrrá a teremben, és minden tekintet Andrea testvérére szegeződött. Kiderült, hogy ő írt egy saját dalt erre az alkalomra. Egy csodálatos dal, amellyel megemlékezett az édesapjukról, és amely szólt nővére házasságához is.
Andrea nagyapja és más testvérek egymás után jöttek, hogy megosszák a táncot a menyasszonnyal.

Az esküvő emléke egy egész életre, és ez minden bizonnyal Andrea számára az lesz. Elvesztette az apját, de emlékeztették a családban létező szeretetre és a testvérek közötti erős kapcsolatra.
Nézd meg ezt a gyönyörű videót az esküvőről, de figyelmeztetünk kell, lehetetlen könnyek nélkül végig nézni!

Hirdetés


Annyira megérintett Andrea testvérének a meglepetése. Oszd meg ezt a gyönyörű gesztust, ha hiszel a szeretet erejében!

(Forrás: buzzblog.eu)
Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés