Hirdetés


A Gáspár család mindig is színes és összetett volt, sok viharos időszakot megélt már. Gáspár Győző híres volt viszontagságos életstílusáról, amely nem ritkán okozott fájdalmat feleségének, Beának. Bea azonban sosem volt rest megmutatni, mit gondol, és rendszeresen felemlegette férje múltbeli tévedéseit. Éppen ezért sokak számára volt izgalmas, hogy mi várható a TV2 népszerű műsorában, a “Hal a tortán”-ban, ahol ezen a héten Bea volt a háziasszony, és Győző következett a főzés során.

Hirdetés

A Hal a tortán műsora hatalmas siker, ötletes és szórakoztató formátumával vonzza a nézőket. A sztárok konyhájába enged bepillantást, ezen a héten pedig Gáspár Bea vezetésével és Győző főzőtehetségével találkozhattunk.
Az izgalmak már a reggeli bevásárlásnál elkezdődtek, ahol Győző és Bea összeakadtak. Győző nem akarta, hogy bárki azt higgye, más készítette helyette az ételeket, ezért látványkonyhát javasolt, hogy minden vendég láthassa őt főzni.

Hirdetés

“Figyelj, az elmúlt húsz évben már volt elég hazugságod. Minek kell hazudni?” – tette fel a kérdést Bea, amihez Győző nem nézett jó szemmel. Bea azonban nem tartózkodott a szavaival, és tisztán kijelentette: “Az egész életedet végighazudtad!”
Győző, válaszként csak kacsintott és humorosan megjegyezte a nézőknek, hogy nem szokott hazudni, csak “füllenteni”. Később követelte Beától, hogy magázzák egymást, majd segítséget kért, hogy mi az a kapor.
Ez a színes, feszült, de ugyanakkor szórakoztató vita fűszerezte a műsor friss epizódját, amely ismét bebizonyította, hogy a Gáspár család sosem unalmas.

Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés