Hirdetés


Amikor a 38 éves Gabe Castellanos születésnapja reggelén felébredt, nem is sejtette, hogy a nap végére a média hősként fogja beharangozni, de pontosan ez történt.
Gabe a New York-i East River közelében tartott kültéri születésnapi partiját élvezte, amikor a vízből származó zűrzavar felkeltette a figyelmét. A zaj felé nézett, és rájött, hogy egy fekete-fehér kutya küzd, hogy a vízben maradjon.

Hirdetés


Amíg a bámészkodók rémülten nézték a szegény kutya küzdelmét, Gabe akcióba lendült. Gyorsan a móló felé indult, lehúzta a nadrágját a fehérneműjére, majd mentőmellényt vett fel, mielőtt a vízbe ugrott.
Odaúszott a megrémült kutyához, és megpróbálta megragadni, de amikor megtette; gyorsan megfordult, és megharapta az arcát és a kezét. Figyelmen kívül hagyva saját vérét és fájdalmát, céltudatosan tovább lökdöste a kutyát, amíg el nem érte a biztonságos partot.

Hirdetés

A bámészkodók megörvendeztették őket, és a felett egy helikopter lebeg, amely a kutyamentést figyeli. A partra érve a kutya végül újra találkozott gazdájával, és előkerült szörnyű és eseménydús napjának háttere.
Úgy tűnik, a kutya, akinek a neve Harper, megszökött a kutyafuttatójától, akit elütött egy autó. Senki sem tudja, hogyan kötött ki a folyóban, de megtette, és szerencsére Gabe bátorságának köszönhetően megmenekült a majdnem fulladástól.
Gabe a kutyát megmentő képességét az egyetemen tanult óceáni túlélési készségeinek tulajdonítja. Akkor sem kerülte el a sérülést. Harapott a kezében, az arcán, és a kutya a fogai közé ütötte, ezért most fogjavításon esik át.
Sajnáljuk, hogy Gabe megsérült, de nagyon örülünk, hogy Harper jól van. A gazdája nagyon hálás mindazért, amit Gabe aznap tett, és biztosak vagyunk benne, hogy Harper is az.

Hirdetés

Hirdetés
Categories: Tanulságos

Hirdetés