Hirdetés


Nigériában, egy, a Maduguri városától északkeleti irányban fekvő faluban, Belebeloban jókora lagzira készültek, amire nagy számú vendégsereg volt hivatalos.

Hirdetés

Arról azonban fogalma sem volt a vidám ünneplő tömegnek, hogy jelen van egy olyan nő is, aki valami borzalmas dolgot forral.
Helyesebben egy kivétel mégis volt: egy helyi kutya ugyanis megérezte, hogy a nő rosszban sántikál, és erősen ugatni kezdte a vendéget, az képtelen volt tőle megszabadulni.
Így a nő nem volt képes arra, hogy a tömeg belseje felé haladjon, ahogy tervezte, és egyre kijjebb sodródott a sokadalomból. A kutya pedig tovább rángatta ruháját, és egy idő után láthatóvá vált egy rbbanószerkzet, amit a rossz szándékú nő a ruhája alatt rejtegetett…

Hirdetés

Azt, hogy mi volt a terve, sajnos rögtön kitalálhatjuk…
A szerkezet végül felrobbant, azonban a merénylőn és a kutyán kívül végül csodával határos módon senki sem sérült meg. A hős kutya életét adta, hogy megmentse az embereket.
Bár Nigéria nem az állatvédelemről ismert ország, a kutyát valódi hősként tisztelik. Belegondolni is rossz, hogy mi történhetett volna, ha a szerkezet a tömeg közepén aktiválódik, így a kutya valószínűleg több tucat ember életét mentette meg.
Csodálatosak a négylábú barátaink, akik olyan érzékkel rendelkeznek, amelyekről mi álmodni se merném! Neked mi a véleményed

Hirdetés
Forrás: theanimalbible
Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés