Hirdetés


Juliette, a gyönyörű Golden Retriever, aki hosszú éveket élt láncra verve és bezárva egy elhagyott farmon az Egyesült Államokban, végre a szabadságot élvezheti, köszönhetően a The United States állatmentőinek. Az öröm pillanata, amikor Juliette rájött, hogy megmenekült, leírhatatlan volt, és a mentőszervezet azonnal közzétett egy bejegyzést, remélve, hogy találnak számára egy szerető otthont.

Hirdetés

Szerencsére a bejegyzésre a michigani születésű színész, Daniel Henney is felfigyelt, aki azonnal beleszeretett a Golden Retrieverbe és elhatározta, hogy ő lesz az, aki jobbá teszi Juliette életét. A kettőjük közötti első találkozás igazi szerelem volt első látásra. Juliette, aki rendkívül barátságos és nyugodt természetű, rövid idő után Henney karjaiba bújt, ami minden jelenlévő számára felejthetetlen és szívmelengető pillanatot jelentett.

Hirdetés

Amikor Juliette új otthonába érkezett, találkozott új “testvérével”, Roscoe-val. A két kutya gyorsan összebarátkozott, és Roscoe örült, hogy van egy új társa, akivel megoszthatja játékait és együtt töltheti az idejét.

Hirdetés

Henney elmondása szerint ő maga sem lehetne büszkébb arra, milyen jól illeszkedett be Juliette az új családjába.
A történet végén Henney kiemelte az örökbefogadás és a közösségi segítségnyújtás fontosságát, különös tekintettel azokra a kutyákra, mint Juliette, akik nehéz körülmények között éltek. Juliette története nemcsak arról szól, hogyan talált egy új, szerető otthont, hanem arról is, milyen fontos a felelősségteljes állattartás és az állatvédelem előmozdítása.

Hirdetés

Hirdetés
Categories: Megható

Hirdetés