Hirdetés


A régi időkben az emberek sokkal inkább összetartottak, és lényegesen fontosabb volt számukra, hogy törődjenek egymással! Eredetileg ide tartozott az is, hogy a fiatalok átadták a helyüket a közlekedési eszközön az idősebbeknek, akiknek az állástól sajoghatnak a tagjaik.

Hirdetés

Az utóbbi időben ez a szép szokás kezdett kikopni a köztudatból, a fiatalok általában a telefonjukat böngészik, és egyre kevésbé hajlandóak arra, hogy átadják a helyüket az időseknek. Viszont az is igaz, hogy sok idősebb ember szinte már követelőzve próbálja megkaparintani más emberek helyét, köztük olyanokét is, akik esetleg nem is annyira fiatalok, vagy nekik maguknak is mozgásszervi nehézségeik vannak.
A közvélemény e tekintetben megosztott, ahogy az alábbi eset kapcsán is: történt, hogy egy idő úr hiába várt arra, hogy átadják neki a helyet a metrón, ezért egy fiatal lány ölébe ült le a Szentpétervári metrón. Ezek a képek bejárták a világhálót, a kommentelők reakciói pedig igen megosztottak..

Hirdetés

Tény, hogy szép és önzetlen dolog gondoskodni arról, hogy az idősek kényelme biztosított legyen, de a bácsi egyáltalán nem kérdezte meg, hogy a fiatal lánynak esetleg vannak-e testi fájdalmai, fogyatékkal él-e, vagy ő maga is fáradt-e…

Hirdetés


Neked mi a véleményed? Jól tette, vagy ez azért már sok?

Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés