Hirdetés


Elizabeth Laird, 83 éves idős hölgy, éveken át elment a repülőtérre, hogy kifejezze elismerését a hadseregnek. Minden katonát egyenként megölelt aki katonai szolgálatot vállalt.
Ez egy apró gesztus, de nagy jelentősége van: a nő adott nekik egy kis szeretetet, melegséget és bátorítást.

Hirdetés

Kifejezte, hogy mennyire értékeli őket, akik védelmezik az országot és képesek feláldozni saját kényelmüket és biztonságukat hiszen lehet, hogy sosem fognak visszatérni.

Hirdetés

De ez még nem minden. Amikor a katonák hazatérnek, Elizabeth akkor is elmegy és tárt karokkal fogadja őket. Ő már egy igazi hős lett. Minden katona ismeri őt a szerető öleléséről. 12 év alatt Elizabeth több mint 500.000 katonát ölelt magához.

De egy nap, az idős hölgy nem jelent meg a repülőtéren… Az idős néninél sajnos mellrákot fedeztek fel és aznap be kellett feküdnie a kórházba, hogy az orvosok felvegyék a harcot a rák ellen, de ekkor a katonák sem hagyták egyedül.
Amikor a katonák észrevették a hiányát, úgy döntöttek, hogy szerveznek neki egy meglepetést. Ők és családtagjaik elmentek a kórházba és meglátogatták és ők is egy öleléssel viszonozták szeretetüket.
Jarvez Wilkes őrmester azt mondta: “Nagy megtiszteltetés számomra, hogy megölelhetem Elizabeth-et, amikor neki is támogatásra van szüksége. A mi feladatunk, hogy látogassuk meg és fejezzük ki, hogy mennyire fontos számunkra.”

Hirdetés

Hirdetés


3 nap alatt a katonák több mint 70.000 dollárt gyűjtöttek össze, ami fedezni fogja Elizabeth kezelését.

Forrás: tudnodkell.info
Hirdetés
Categories: Megható

Hirdetés