Hirdetés


Az alábbi történet az interneten találtuk, és bár könnyen lehet, hogy nem zsír új a sztori, de rendkívül érdekes és tanulságos. Éppen ezért összefoglaljuk nektek, mert könnyen lehet, hogy sokakat érdekel:
A történet elbeszélője leírja, hogy vásárlás után a pénztárnál állt sorba, és az előtte álló két ember közül az egyik egy idősebb néni, a másik pedig egy fiatal férfi volt. A nénin volt a fizetés sora, azonban sajnos nem volt nála elég pénz, összeszámolta az összes apróját, néhány forinttal azonban elmaradt a kifizetendő összegtől.

Hirdetés

Rendkívül kínosan érezte magát szegény, és azon gondolkozott, hogy melyik árut tegye vissza. Ekkor a fiatal férfi azonban briliáns módon oldotta meg a helyzetet: elővett egy százast a zsebéből, majd lehajolt, és úgy tett, mintha a földről vette volna föl. Majd a nénihez fordult: “Ezt el tetszett ejteni!”

Hirdetés

Bár nem volt szó nagy összegről, rendkívül kreatív és diszkrét módon oldotta meg ezt a problémát, így minden elismerést megérdemel! Önzetlenül segített, és még a néni büszkeségét sem sértette meg! Látszott rajta, hogy nem csak meglepett, zavart, de rendkívül hálás is!

Neked mi a véleményed?
A fotó illusztráció!
Hirdetés
Categories: Megható

Hirdetés