Hirdetés


Sokat sejtető bejegyzéssel reagált testvére, Tóth Gabi válásának hírére Tóth Vera. Az énekesnő az elmúlt napokban nem reagált a nyilvánosság előtt a húga magánéletével kapcsolatos információkra és a megcsalásról szóló pletykákat sem kommentálta. Most azonban egy érdekes gondolatot közzé az Instagram-oldalán.

Hirdetés

Vége
Hat év után véget ért Krausz Gábor és Tóth Gabi kapcsolata. A válás híréről a séf számolt be a közösségi oldalán, posztjában hangsúlyozta, kislányuk, Hannaróza nevelésében a jövőben is közösen vesznek részt. A szomorú hírt Tóth Gabi is megerősítette, ő is a közösségi felületén tette közzé, Gáborral véget ért a kapcsolatuk.

Bombaként robbant a hír
Krausz Gábor bombaként robbantotta a hírt, hogy hat év és egy közös gyermek után elválnak újtaik feleségével, Tóth Gabival. A hír valósággal sokkolta rajongókat, ugyanis egészen eddig úgy tűnt a pár harmóniában él egymással. Ráadásul nemrégiben vásároltak közösen házat is Szentendrén, az ide költözésük pedig elég kalandos volt, ugyanis az építkezés csúszott, így csak a közelmúltban tudták elfoglalni a közös otthonukat.

Hirdetés

Sokat sejtető bejegyzés
Tóth Gabi és nővére, a szintén énekes Tóth Vera rendkívül közel állnak egymáshoz, ám az idősebb testvér eddig nem reagált a nyilvánosság előtt húga válásának hírére és a megcsalásról szóló pletykákat sem kommentálta. Most azonban egy sokat sejtető bejegyzést tett közzé az Instagram-oldalán.

Az illem alapszabálya
A 24 órán át elérhető Insta-sztorijában Vera egy protokollkommunikációs idézetet osztott meg, amelyben a következő olvasható: az illem alapszabálya: törekedjünk arra, hogy minél kevesebb kellemetlenséget okozzunk egymásnak.

Kritikák
Az utóbbi időben egyébként nem volt egyszerű az élet Tóth Gabi számára, ugyanis számtalan támadás érte, ennek valószínűleg az lehet az oka, hogy az énekesnő igencsak megosztó személyiség. S bár a támadásokat Gabi általában jól tűrte, mégis csak nagy segítség lehetett neki, hogy volt egy támasza Gábor személyében. Valami azonban mégis csak félremehetett kettejük között, ha végül a válás mellett döntöttek.

Hirdetés

Össztűz
Gabira egyébként pont pár hete is össztűz zúdult, miután egnyerte a Petőfi Zenei Díjátadó legjobb énekesnőjének szánt díjat. Sokan támadták őt ezért, azt állítva, hogy csupán az állami médiával ápolt kapcsolata miatt nyerhetett a kategóriában. Ezen állításokat azonban Gabi egy TikTok-videóban igyekezett megcáfolni.

Számos díjat nyert már„Maradok! Vagyok! Leszek!”
„Maradok! Vagyok! Leszek! Zenélek! Ezt azoknak üzenem, akik mindent elkövetnek, hogy lejárassanak. A zene mindent átszakít, megtisztít, felemel! Kicsik és hangosak, kik a neten csaholnak! Normális emberek nem foglalkoznak az ilyen idióta cikkekkel, kommentekkel. Nagyrészt mindenki látja, hogy miről is szól ez az egész! Nagyon hálás vagyok nektek! Köszönöm, hogy velem vagytok!” – hangzott el akkor a videóban.

Pályafutása
Tóth Gabi a Megasztár című műsorban tűnt fel 2005-ben. 2013 és 2016 között az RTL-n futó X-Faktor című műsorban zsűrizett. Majd újra a tv2-höz szerződött, ahol a szórakoztató műsorok állandó szereplője lett. Legutóbb, több évadon keresztül, a Sztárban sztár című műsor zsűritagjaként találkozhattak vele a nézők.

Kiemelt kép: Tóth Gabi – Forrás: Facebook
Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés