Hirdetés


Rose Childerhouse már akkor szerelmes volt James Macphersonba, amikor gyerekként eljátszották a bibliai házaspárt. De James csak azért vállalta a szerepet a karácsonyi műsorban, hogy megpróbáljon lenyűgözni egy másik lányt, aki szintén ugyanabba az iskolába járt Salisbury-ben.

Hirdetés

Rose és James később egy ideig randevúztak, amíg mindketten a londoni Westminster Egyetemen tanultak, de aztán a lány elhagyta a fiút egy zenekar énekeséért.
15 évvel később, 2017-ben azonban a 38 éves Rose és a 40 éves James véletlenül újra összefutottak, és eltöltöttek együtt egy estét Bournemouthban, ami végül igazi románccá alakult.
James, aki már gyerekkora óta ismerte Rose-t, és mellette nőtt fel, két évvel ezelőtt kérte meg a nő kezét Dorsetben, nemrég pedig összeházasodtak a surrey-i Farnhamben, az otthonuk közelében.

Hirdetés
„Úgy érzem, ez már hosszú ideje esedékes volt, de megérte várni.” – mondta Rose. „Biztos vagyok benne, hogy izgatott voltam, hogy Mária lehettem a fiú mellett, akiről iskolás lányként álmodoztam, de már nem emlékszem.” – tette hozzá.
„Gyerekként soha nem gondoltuk volna, hogy valaha összeházasodunk. Tökéletes időzítés volt, nem is lehetett volna jobb. Bebizonyította, milyen kicsi is a világ.
Gyerekeket is tervezünk, de valami azt súgja, hogy nem lesz szó szeplőtelen fogantatásról. Bátorítanunk kell majd a gyerekeinket, hogy ők is vegyenek részt a betlehemezésben, mert nekünk nagyszerűen bevált. Talán nekik is beválik.” – tette hozzá Rose.

Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés