Hirdetés


Pár évvel ezelőtt Ukrajna egy kis városában Dniproban, Ruslan és Anastasia Odonec nagy partit adtak, hogy az új évet ünnepeljék, barátaikkal és szüleikkel. Új házba költöztek, amely végre elég nagy volt az egész családnak! Volt benne medence és gyönyörű kert járt hozzá. Bár az épület gyönyörű volt, az emberek pedig nagyon boldogok, az este végül rémálommá vált!

Hirdetés

A szülők a konyhában készítették elő a vendéged számára a harapnivalót, míg a gyerekek, az öt éves Radomir és a három éves Alesya játszottak. Aztán egyszer csak feltűnt, hogy mennyire elcsendesedtek!
Az apa keresni kezdte a kicsiket, de nem találta meg őket. Aztán borzalmas dolgot vett észre: Alesya élettelenül feküdt a medencében! Azonnal kimentette, de nem lélegzett! Ez alatt a nagyszülők kihívták a mentőket, akik gyorsan a helyszínre is érkeztek. Azonban a lidércnyomás nem ért véget…
A mentők ugyanis nem tudták újraéleszteni a kislányt, és pár perc múlva halottnak nyilvánították őt. Az apa fájdalmában térdre esett, és könyörgött nekik, tegyenek valamit!

Hirdetés

Képtelen volt elfogadni, hogy meghalt a kislánya! Minden erejével próbálta újraéleszteni, annak ellenére, hogy a mentőorvos felszólította, hogy ‘hagyjon fel a holttest kínzásával’! Ő azonban képtelen volt erre…

Végül viszont csoda történt, mert a kislány szíve elkezdett gyengén verni, és a holtnak nyilvánítását követő több mint negyed órával később újra lélegzett! Ám még kómában volt, sürgősen kórházba kellett szállítani!
A szakemberek még napokig harcoltak az életben maradásáért, azonban végül állapota stabilizálódott, és két hét múlva felébredt a kómából… Sajnos a két hét már túlzottan hosszú idő ahhoz, hogy károsodás nélkül felébredhessen: a kislány nem tudott sem járni, sem beszélni, és nem is látott.

Hirdetés

Későbbiekben azonban (feltehetően azért, mert a kislány még nagyon fiatal volt, és a szervezete rendkívül alkalmazkodó), fokozatosan elkezdett beszélni, a látását is visszanyerte, és már az első lépéseket is megtette. Végül pedig teljesen felépült!
Csodálatos, ahogyan ez az apa a végsőkig küzdött, és még megmentette a kislánya életét! Neked mi a véleményed?

Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés