Hirdetés

Az orvosok kikapták a nem lélegző, újszülött babát az ijedt anya kezéből. Felfoghatatlan, ami utána történt

Erre nincs orvosi magyarázat.
A kis Freddie Roe légzési nehézségekkel jött világra. Az orvosok már kifogytak az ötletekből, hogyan menthetnék meg a csecsemő életét. Nem volt sok idejük cselekedni, de ekkor egy különös dolog jutott az eszükbe: kivették ikertestvérét, Alice-t édesanyja karjából, és az életéért küzdő Freddie mellé fektették.
A testvérek nem sokkal később összeölelkeztek, és a kisfiú állapota szinte azonnal stabilizálódott. – Ez volt a legeslegjobb gyógyszer, amit Freddie csak kaphatott. Semmi másra nem volt szüksége, csak ikertestvére szeretetére – emlékszik vissza a kicsik édesanyja, Emma Roe.

Hirdetés

A 36 éves asszony és 44 éves férje, Jay akkor már 8 éve szerettek volna gyermeket, három mesterséges megtermékenyítésen voltak túl. A terhesség problémamentes volt, és először úgy tűnt, a szüléssel is minden rendben lesz. Ám Freddie nem lélegzett, és a szívverése is leesett. Egy órán át küzdöttek az orvosok, hogy stabilizálják az állapotát, hasztalan. Ekkor fektették mellé ikertestvérét, és csodák csodájára a kisfiú szinte azonnal lélegezni kezdett.

Orvosi magyarázat erre nincs. Három nappal a szülés után már olyan jól volt mindkét gyerek, hogy elhagyhatták a kórházat. Freddie és Alice már két éves múlt, és nagyon közel állnak egymáshoz. Sokszor játszanak orvosost: Alice az ápolónő, aki meggyógyítja Freddie-t.
Forrás: kaprazatos.club

Hirdetés
Categories: Érdekes

Hirdetés