Hirdetés

Holly nagyon különleges kisbaba!
Már a 20 hetes ultrahangon észrevette az orvos, hogy valami olyasmi van a fején, ami ebben az életkorban még nagyon szokatlan. Már ekkor volt ugyanis haja! Amikor azonban megszületett, még az egészségügyi szakemberek, de a családtagok is alaposan ledöbbentek, hogy milyen dús sörénye van a kicsinek.
Azóta a környéken valódi látványosságnak számít, amikor édesanyjával, Natasha Genttel sétálni megy a kisbaba, ugyanis máris nem mindennapi lobonccal rendelkezik!

Hirdetés

Az alábbi képeken egyébként az is látható, hogy a szüleit is igen erős, dús hajkoronával áldotta meg az Ég. Már most hajszárítóval szárítják a kicsi haját, és máris igazi program a hajmosás. Sokan nem is gondolják, de Holly még mindig csak négy hónapos:

Hirdetés
Gyönyörű család, igaz? Neked mi a véleményed?
30 tündéri baba, aki bámulatos hajkoronával született
Minden szülőnek a saját gyermeke a legszebb a születésétől fogva. Megkeressük bennük a tökéletességet, az egyediséget és ezekben gyönyörködünk nap, mint nap, ahogy cseperednek.
Amikor a pici babák haja nőni kezd, sok szülő már rögtön kényszert érez, hogy mindenféle frizurát, kis csurkát, copfot csináljon belőle. Melyik apuka/anyuka nem tette meg ezt – valljuk be őszintén.
Vannak azonban olyan csöppségek, akik már hajkoronával jönnek a világra. Ritka, de előfordul, hogy egy baba, sűrű hajjal születik meg. Ezek a picik olyan különlegesek, hogy mindenki őket csodálja, a szülők pedig odavannak a büszkeségtől.

Hirdetés
Az egyik külföldi internetes oldal összegyűjtött sok fotót, amelyeken nagy hajú picik láthatók.

A képeket a szülők küldték be, hogy az internetezők megszavazhassák melyik baba a legszebb.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Categories: Cukiságok

Hirdetés