Hirdetés

A “kilenc csillag” egy olyan ősi, Kínából származó módszer, ami az asztrológia és a numerológia eszközeit egyesíti magában. Hogy mire használhatjuk? Segít az egészség megőrzésében, valamint megmutatja, melyek az erősségeink és a gyengeségeink.
A téged jelképező csillag elárulja, hogy milyen módon kell élned ahhoz, hogy megkapd, amire igazán vágysz. Ha megkeresed a születési éved, a fölötte lévő számhoz tartozó leírást kell elolvasnod:

Hirdetés

1 csillag
Érzelmes és érzékeny ember vagy, aki remekül kommunikál! Amennyiben sérelmek érnek, zárkózottá válhatsz, negatív gondolataid hatására akár még búskomor is lehetsz. Legnagyobb harcod a saját félelmeiddel való küzdelem, amelybe akár bele is betegedhetsz. Jól teszed, ha távol tartod magad mindentől, ami függőséget okozhat!

2 csillag
A gondoskodó típusba tartozol, nagyon fontosak számodra a szeretteid! Az ebbe a típusba tartozó emberek rendkívül jó édesanyák, és általában jó szülők! Praktikus gondolkodású vagy, kitartó, és nagyon sok mindent megteszel másokért. Imádod a remek étkezéseket! Amennyiben meg akarod őrizni egészségedet és alakodat, érdemes odafigyelned…

3 csillag
Rendkívül energikus vagy, és akkor érzed jól magad, ha saját kezedbe veszed a dolgokat! Általában szerencsésnek mondhatod magad, a jég hátán is megélsz, azonban néha talán túlzottan szókimondó és heves vagy, amiért utólag szégyelled magad!

4 csillag
Intelligens, kreatív személyiséggel rendelkezel. A harmadik csillag szülötteihez hasonlóan saját erőből érsz el mindent az életedben. Hajlamos vagy egy kicsit szétszórt lenni, mert olyan sok mindent csinálsz egyszerre, hogy elveszel a rengeteg dologban… Érdemes ilyenkor előre átgondolnod, mi a legfontosabb!

5 csillag
Makacs és erős akaratú típushoz tartozol, kiváló vezető lehet belőled, hogyha nem vagy máris az! Remekül kezeled a társas helyzeteket, és jól bírod a felelősséget. Ennek ellenére gyakran előfordul, hogy nem szívesen beszélsz, inkább csak megfigyeled, és átgondolod, ami történik!

6 csillag
Szorgalmas, nagy munkabírású, és igen határozott személyiséggel rendelkezel. Bár erős hajlamod van a konzervativizmusra, egyben öntörvényű is vagy! Ez a kombináció nem minden esetben szerencsés, és gyakran utólag megbánod, amit mondtál, vagy tettél. Visszaút azonban nem mindig van…

7 csillag
Egy kicsit elvarázsolt vagy: egy nagyon jó szándékú, kicsit naiv, romantikus személy. Nem mindig alkalmazkodsz jól az egyes helyzetekhez, mert gondod van azzal, hogy két lábbal a földön állj. Ennek ellenére a számodra igazán fontos álmaid megvalósításáért képes vagy mindent megtenni, és elérni azt. El kell fogadnod, hogy csak akkor tudsz aratni, hogyha előtte vetettél is!

8 csillag
Kissé zárkózott és nehezen megközelíthető vagy, de aki közelebbről megismer, tudja, és nagyon nagyra becsüli, hogy milyen csupasz személyiséggel rendelkezel. Hajlamos lehetsz rá, hogy érzelmi problémák esetén a munkádba menekülj. Ilyenkor a munkán kívül szinte minden más kizársz az életedből, és tudatosan kell magadat rávenned, hogy bármi másra is fókuszálj, illetve megfelelően kipihend magad!

9 csillag
A kilencedik csillag szülöttei hasonlítanak a harmadik csillag szülötteire abban, hogy energikusak és erős akaratúak, határozott véleményük van mindenről. A kilencedik csillag esetében azonban olyan emberekről van szó, akik mindig előre gondolkodnak, mielőtt cselekednének. Mivel ez nagyon hatékony kombináció, ezek az emberek igazán nagy eredményekre hivatottak! Ezt érzik és tudják is magukról, és ezért előfordulhat, hogy a hétköznapok kis sikerei nem teszik őket boldoggá, és így kiégnek..

Neked mi a véleményed?

Hirdetés
Categories: Érdekes

Hirdetés