Hirdetés


Ha megnézzük a Privát Kopó bűnügyi magazin által közzétett, Kutasi Zoltán, Petri Szilvia és Szöllősi Vivien ellen indult büntetőeljárás vádiratát, azt olvashatjuk, hogy Kulcsár Edina egy olyan táblázatban szerepel ahol a “prostituált” gyűjtőfogalom van.

Hirdetés

Ezen dokumentumok alapján felvethető, hogy Edina 2009 és 2011 között többször is utazott ki az arab országokba, hogy ott állítólag gazdag férfiakkal töltött el éjszakákat.
A magyarjelen is arról ír, hogy “az ügyészség szerint Kulcsár Edina arab orzságokban volt prostituált.”
Ez már csak azért is érdekes, mert az akkori szabályok szerint részt sem vehetett volna azon a szépségversenyen, amit végül megnyert.
A büntetőper jelenleg is folyamatban van, nemrégiben tanúként idézte a Pesti
Központi Kerületi Bíróság Kulcsár Edinát, ám ő – terhességére hivatkozással – nem
jelent meg a tárgyaláson.

Hirdetés

A legközelebbi tárgyalási napok: 2023. május 2., 4., 10.
Ha megnézzük a Privát Kopó bűnügyi magazin által közzétett, Kutasi Zoltán, Petri Szilvia és Szöllősi Vivien ellen indult büntetőeljárás vádiratát, azt olvashatjuk, hogy
„Az I. és a III. rendű vádlottak arab származású megrendelőik részére nyújtandó szexuális szolgáltatásokhoz, megközelítőleg egy hét időtartamra a következő táblázat szerint ……………… (az ügyészség itt 25 lányt nevez meg – a szerk.) szerezték meg, illetve közvetítették ki külföldre”.

Hirdetés

A 25 név között pedig szerepel egy ismerős: Kulcsár Edina, akit aztán a “prostituált” gyűjtőfogalom alatt, egy táblázatban is megemlít az ügyészség.
Ebből a táblázatból kiderül, hogy Edina elvileg 2009 és 2011 között többször is utazott ki az arab országokba, hogy ott állítólag gazdag férfiakkal közösüljön
-írja a Promotions.hu

Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés