Hirdetés

Ez a két újszülött születése után hirtelen nagyon sírni kezdett miután elválasztották őket egymástól. Ikrekről van szó és az apának sikerült filmre vennie milyen megoldással állt elő az orvos, fantasztikus ez a jelenet.
Azt mondják az ikrekről, hogy igen különleges az ikerpárok között a kapcsolat és jó példa erre Caleb és Weston Lyman is.
Lisa és Dane Lyman két gyereket nevelt de nagyon megörültek, amikor megtudták, hogy ikreik lesznek.
Egyértelmű, hogy a két magzatnak kis helyen kell osztoznia az anyaméhben és ez igen különleges kapcsolatot eredményez a két gyermek között. Dane pontosan látta ezt, amikor Weston és Caleb megszülettek és először vettek levegőt.

Hirdetés

– Megszületésük után azonnal figyeltem őket, mekkorák és mennyi a súlyuk. Ekkor vettem filmre azt az eseményt, ami szerintem a legfantasztikusabb pillanat a világon. Nagyon örültem, hogy nálam volt a kamera, mondta Dane a Newscenter Maine-nek.
A két kisfiút születésük után néhány perccel elválasztották egymástól, megmérték őket ők pedig hirtelen szívszaggatóan sírni kezdtek. De a jelen lévő orvos megtalálta erre a problémára a megoldást! Szorosan egymás mellé rakta a kicsiket úgy, hogy az arcuk összeérjen és már semmi probléma nem volt.
– Mikor megtudtuk, hogy ikreink lesznek, azonnal arra gondoltunk, hogy reméljük a fiúk jó barátok lesznek majd és segítik egymást az életben. Mikor megláttuk, hogy egy érintés is elég volt ahhoz, hogy megnyugodjanak, akkor tudtuk, hogy ez biztosan így lesz a jövőben. – mondta Dane.

Hirdetés


Nézd meg ezt a szép pillanatot – már most egyértelmű, hogy a fiúk jó barátok lesznek!

Forrás
Hirdetés
Hirdetés