Hirdetés

Hamar világhírűvé vált az amerikai Ohio állam szigorú bírója, Michael Cicconetti, aki meglehetősen kreatív és tanulságos büntetéseket szab ki a vétkeseknek. Legutóbb egy nőt leckéztetett meg, aki egy hétig bezárva tartotta kutyáját a lakásban, étlen-szomjan.

Alyssa Morrow azért került bíróság elé, mert egy egész héten keresztül bezárva tartotta pitbull kutyáját. Se ételt, se vizet nem rakott ki az állatnak, kiéhezve, kiszáradva találtak rá. Szerencsére a kutya azóta már jól van, a gondatlanság miatti büntetés azonban nem maradhatott el.
064
A nő elismerte tettét, de végig azt hangoztatta, hogy csupán egy hétről volt szó, a kutya pedig egyébként is túlélte.  Cicconetti bíró úgy döntött, a nőnek is át kell élnie a kutya szenvedéseit, ezért egy hétre egy szeméttelepre záratta, hogy a mocsokban járjon és takarítson.
“Hányingerem van, ahogy az ügy részleteit olvasom,” mondta a bíró. “Nem tudom visszaadni, mit érezhetett az a kutya, de ha beszélni tudna, biztosan elmondaná, mi játszódott le benne az egy hét alatt.”
“Magára hagyva érezte magát?” Kérdezte a nő.
“Ó igen, félt, legyengült, rettegett,” vágott vissza a bíró. “Talán neked sem ártana megtapasztalni azt, amit a kutya érzett. Azt akarom, hogy te is éld át azt, amit ő. Azt akarom, hogy menj ki egy szeméttelepre, megtalálom neked a legmocskosabb, legbüdösebb, legundorítóbb helyet, hogy naponta nyolc órát gázolj a bűzlő szemétben, hogy közben elgondolkozz azon, mit érezhetett az a kutya. Ha hánynod kell, hát hányni fogsz.”
Forrás: zoozoo.com

Hirdetés
Hirdetés