Hirdetés

Kanadában és az Egyesült Államokban a Hálaadás Napja egy különlegesen fontos nap, ilyenkor mindenki családja és szerettei körében ünnepel. Akiknek pedig ez nem adatik meg, legalább telefonon vagy a világhálón keresztül felköszöntik egymást.

A Shaw távközlési társaság nap mint nap közel 3 millió ügyfelet szolgál ki, éppen ezért úgy gondolták, hogy egy különleges ajándékkal kedveskednek Hálaadás Napján. Kiválasztottak három olyan családot, akiknek szeretteik távoli földrészeken élnek, és egy nagy meglepetésben részesítették őket.
A megszokott videóhíváson kívül felajánlották nekik, hogy a távoli családtagot személyesen is “kapcsolják”. A Shaw munkatársai már a repülőtéren várták a távoli családtagot, majd egy autóba beszerelt rögtönzött lakásból pár perces videóhívást kezdeményeztek. Az autó az illető családtagjának háza előtt állt, így csak egy kis fülletésebe került, és a meglepetés egyből házhoz érkezett.
A családtagok mind arra hivatkoztak, hogy egy percre, ki kell lépjenk, mert egy kicsi dolguk akadt, majd a következő pillanatban már kopogtak is az ajtón. A háziak alig hittek a szemüknek, feldolgozni sem tudták, hogyan lehetséges, hogy a több ezer kilométer távolságban levő családtag, akivel pár perce még a laptop előtt beszélgettek, most itt áll az ajtajuk előtt.
Így a cég mottója – “mi akkor és ott vagyunk, amikor a legnagyobb szükség van ránk” – valóban beigazolódott.
Forrás: twice.hu

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés