Hirdetés


Bangó Margit és csapata szélhámos áldozataivá váltak, ami miatt a népszerű énekesnő és zenekara komoly anyagi kárt szenvedett. Az előadásra nem sikerült szerződést kötni, és az ígért előleget sem kapták meg. A helyzet részleteit Bangó Margit dédunokája, Tina tájékoztatta a nyilvánosságot.

Hirdetés

„Ahogy az elmúlt ötven évben mindig, úgy ezúttal is ragaszkodtunk ahhoz, hogy szerződést kössünk a turnéról. (…) Soha nem volt ilyen problémánk, Mama mindig korrekten és tisztelettel intézi az ilyen ügyeit. Ezúttal is többször hívtuk a szervezőt, hogy jöjjön el hozzánk, és írjuk alá a szerződést, de valami miatt soha nem volt neki jó, pedig mi nagyon szerettünk volna eleget tenni a koncerteknek, le is mondtuk sok mindent emiatt. Egy idő után viszont a szervező Mamának már fel sem vette a telefont, hiába kereste, ezért vette át Norbi az ügyintézést” – nyilatkozta Tina.

Hirdetés

“Miközben a repülőjegy miatt vitáztunk, a többi erdélyi zenésztől, akik szintén részt vettek volna a turnén, megtudtam, hogy tőlük akart kölcsönkérni 1000 eurót, hogy ki tudja fizetni a jegyeinket, és azt mondta nekik, nem vásároltuk még meg őket. Én a zenészeknek elküldtem bizonyítékként a jegyekről készült fotót, amit aztán egy olyan csoportba továbbítottak, amelyben Levente is benne volt. Ezek után viszont kilépett onnan… Nagyon rosszul érint minket ez az egész botrány, szegény Mama sem viseli jól, hogy ilyen ügybe keveredett. Két napja csak idegeskedünk azért, mert egy szélhámos megpróbál minket rossz színben feltüntetni. Szóba került, hogy talán a rendőrséghez kellene fordulnunk” – tette hozzá az esettel kapcsolatban Norbi.

Forrás
Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés