Hirdetés


Bangó Margit, a híres énekesnő, egy friss interjúban osztotta meg személyes élményeit családjával kapcsolatban, és egy meglepő tényre derült fény: “Egészen 60 éves koromig nem ünnepeltem születésnapot soha.” A 73 éves művésznő élete során sokáig nem volt része a születésnapi ünnepléseknek, egészen addig, amíg lánya, Marika, nem szervezett számára egy meglepetésbulit hatvanadik születésnapja alkalmából. Ez az esemény mély és tartós benyomást hagyott benne, és azóta a család rendszeresen megünnepli ezeket a különleges alkalmakat.

Hirdetés

A születésnapi ünnepségek most már a családi összejövetelek szerves részét képezik, ahol finom ételeket fogyasztanak és közösen idéznek fel bensőséges családi történeteket. Bangó Margit megosztása nem csak azt mutatja be, hogy sosem késő új hagyományokat kezdeni, hanem azt is, hogy a családi kötelékek milyen mélyreható és pozitív változásokat hozhatnak az életünkbe.

Hirdetés

„Egészen 60 éves koromig nem ünnepeltem születésnapot soha. Marika lányom volt a kezdeményező, aki akkor egy meglepetésbulit szervezett nekem Velencén, a nyaralómban. Zenekar is volt, gyakorlatilag egész Velence evett-ivott-mulatott. Mi kilencen voltunk testvérek, így nem volt arra lehetőség, hogy születésnapi ünneplést tartsunk, és én ezt valahogy megszoktam. De azóta is az unokám, Tinike morog rám a születésnapom környékén, mert nem szeretem, ha engem ünnepelnek. Csak a színpadon” – mesélte az énekesnő.

Hirdetés

Azt is megtudhattuk, hogy az énekesnő hatalmas dobásra készül, és hamarosan egy új dallal fogja meglepni rajongóit, ráadásul nem is akármilyen sztárok közreműködésével.
„A napokban készült el a legújabb klipem, ami egy nagy meglepetés lesz, hiszen egy különleges feldolgozása lesz az egyik legszebb dalomnak. Takács Nikolas lesz a partnerem, aki egy elképesztő énekes, a raprészt pedig Curtis írta, aki egy fantasztikus szöveget hozott össze. Nagyon várom már a közönség reakcióját” – lelkendezett a sztár.

Forrás
Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés