Hirdetés

Fotó: Blikk/ Pozsonyi Zita


Bárdosi Sándor, a híres sportoló és felesége igazi állatbarátok. Otthonukban négy háziállat talált otthonra, amelyek mind a család szeretett tagjai. „A macskánk a lábunknál alszik!” – árulta el Bárdosi, hangsúlyozva, hogy ő és felesége elkötelezetten támogatják az állatvédelmet. Az állatok iránti szeretetük mindennapjaik része, és ez a gondoskodás tökéletesen tükrözi elkötelezettségüket.

Hirdetés

Hirdetés

„Van két agarunk, Ropi és Lola, akik igazából a feleségem kutyái. Nekem van egy sziámi macskám, Kuszi. Nagyon jó fej, »hazavágja« a kutyákat! Illetve van egy leopárdgekkónk, akit Pöttynek hívnak. A fiamnak volt egy kígyója, aki meglépett, aztán előkerült, de inkább elcseréltük egy gekkóra. Van egy ismerősünk, aki hüllőkkel foglalkozik. Ő hozott egy gekkót, Ildi pedig meglátta, és megszerette. Rendes állat, mindig vigyorog, nagyon bírjuk.” – mesélte a birkózó a Hot! magazinnak.

Hirdetés

„Jóban van az összes állatunk. A macska kedves velük, igazából nagyobb, mint a kutyák, de nem bántja őket. Birkózni szoktak a földön, de nem néznek egymásra erőszakosan. Ildivel mindketten szeretjük az állatokat, de kutyákat nem szeretnék többet. A macska önálló állat, a szomszédok ismerik már, tudják, hogy az enyém. Amikor elkóborol, néha hoz egy pockot, de este már várja, hogy jöjjek haza, ilyenkor a kerítésen áll. A macska esténként a lábunknál alszik. Ezzel szemben a kutyáknak nem szabad feljönni, ők az alsó szinten vannak. A nappaliban csináltunk nekik egy kennelt, így az az ő felségterületük.” – fogalmazott.

Forrás
Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés