Hirdetés


Nyoszoli Ákos operatőrt soron kívül oltották be AstraZenecával a XI. kerületi Szent Kristóf Szakrendelőben. Egyik barátjától jött az információ, hogy a többen nem mentek el a megadott időpontra, a kiolvasztott ampullákat azonban nem akarták kidobni, ezért a hivatalos rendelési idő után legalább hatvan embert beoltottak. Nyoszoli Ákostól még azt sem kérdezték meg, melyik kerületben lakik – írja a Blikk.

Hirdetés

Budajenő és Telki környékén nyílt Facebook-csoportot hoztak létre, hogy a helyieket értesíteni tudják arról, ha valahol megmaradt a vakcina. A helyiek információkat osztanak meg egymással, egy helyi szerint azért volt szükség erre, mert a háziorvosok nem mindig naprakészek, és sok lakos nem tudja, mikor kerül sorra.
A lapnak nyilatkozó, neve elhallgatását kérő orvos azt mondta, létező jelenségről van szó. Többször előfordult, hogy akik regisztrálnak, nem mennek el az oltásra, az egészségügyi dolgozók azonban nem akarják, hogy az oltóanyag kárba vesszen, ezért keresnek valami alternatív megoldást, mert erre még egyelőre semmilyen szabályozás nincs.

Hirdetés
Categories: Hírek

Hirdetés