Hirdetés


Barta Sylvi a TV2 dögös időjósa, akinek lenyűgöző alakját nemcsak természet adta tehetségének köszönheti. A népszerű médiaszemélyiség most Horvátországban nyaralt és megosztotta követőivel, hogy nem csak pihenéssel telnek a vakációs napjai. “Nyaraláskor még többet mozgok és még korábban kelek, mint máskor… Persze aztán napközben, a hőségben kipihenem a hajnali fáradalmakat!” – írta legutóbbi posztjában.

Hirdetés

Több mint egy évtizeddel ezelőtt, autoimmun betegséget diagnosztizáltak nála, de Sylvi sosem adta fel és azóta is aktívan mozog. Nemcsak a saját élete részének tekinti az edzéseket, de aerobik edzőként is segíti másokat. Sylvi különösen a sérült fiatalok és felnőttek számára tart foglalkozásokat, ezáltal is bizonyítva hitelességét és elkötelezettségét az egészséges életmód iránt.
A hozzászólások alapján a követői elismerik erőfeszítéseit és alakját: „Formás idomok”, „Elbűvölően gyönyörű a látványod fiatal energikus ragyogása.” és „Nagyon bomba!”, míg a legnagyobb dicséretet egy rövid, de annál ütősebb megjegyzés fogalmazta meg: “Magyarország legjobb 50 év feletti nője! Ez tényleg csúcs!”

Hirdetés

Forrás
Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés