Hirdetés


Állandóan bántalmazta az élettársát az a férfi, aki a Hős utcában végül halálra verte Andreát pénteken. Az asszony legidősebb gyermeke, Elek most a Borson keresztül üzent a tettesnek, mert szerinte Attila jobban jár, ha önmagán végrehajtja a kiérdemelt büntetést.
A Hős utcában élő Andreát és Attilát balhés embereknek ismerték a környékbeliek. Állítólag az utcán is állandóan veszekedtek.
A tragédia után kiderült, Attila év eleje óta élt Andrea lakásában. A nőnek négy gyermeke volt, három felnőtt, egy kislány pedig nevelőszülőknél lett elhelyezve.

Hirdetés

A nő szomszédai szerint Andrea jobb életet érdemelt volna, mindig azt szeretette volna, ha van egy rendes és állandó munkája, de állítólag ez nem adatott meg neki.
„Édesanyám halála után a rendőrök engem is kihallgattak tanúként. Így tudtam meg, hogy az a rohadék többször is ült már börtönben lopásért és egyéb bűncselekményekért! Nem lepődtem meg, mert sosem kedveltem Attilát” – mondta a Borsnak Andrea legidősebb fia.
Elek tudott arról, hogy Attila rendszeresen bántalmazza édesanyját. „Már az elejétől elleneztem az édesanyámmal való kapcsolatát, nagyon féltem attól, hogy problémáik lesznek”.
„Nem akartam szembeszállni a törvénnyel, ezért egyszer sem vertem meg Attilát. Attól tartottam, hogy még ő fog engem feljelenteni és akkor engem vonnak felelősségre” – mondta az édesanyját gyászoló férfi.

Hirdetés
„Anyám befogadta, amit aztán Attila azzal köszönt meg, hogy pokollá tette az életét. Előfordult, hogy éjszaka, az ablakon mászott be egy kirúgás után, és az alvó édesanyámat kezdte ütlegelni. Akkor még az egyik bordája is megrepedt. Anyukám többször is kihívta a rendőrséget, de nem indult Attila ellen eljárás”.
„Attila négy gyereket hagyott anya nélkül! Remélem, felméri a tette súlyát és inkább önmagát megfelelően megbünteti! A családjára nem haragszunk, ők nem tehetnek arról, hogy egy ilyen senkiházi a hozzártartozójuk! Az viszont nem elfogadható, hogy egy tisztességes családanyát átküld a másvilágra! – fakadt ki a gyászoló férfi.
Elek most azt tervezi, hogy magához veszi a legkisebb testvérét, a 12 éves Laurát. A kislány nevelőszülőknél van, a férfi azt mondta, hogy magához veszi húgát és tisztességre, szeretettre fogja nevelni.

Hirdetés
Hirdetés