Hirdetés


Baukó Éva, akit az elmúlt években gyakran emlegettek botrányhősnőként, most megtörte a hallgatását és nyíltan beszélt a róla keringő pletykákról. A sztár kijelentette, hogy a közvélemény által terjesztett történetek többsége hazugság, és az igazság távol áll ezektől a feltételezésektől.

Hirdetés

Éva most egy új fejezetet szeretne kezdeni, elszántan törekszik arra, hogy megváltoztassa a közvélemény róla kialakított képét. Hangsúlyozza, hogy minden erejével azon lesz, hogy ne legyen többé a botrányok középpontjában, és tisztázni kívánja a róla szóló téves információkat. Az új Éva a pozitív változásra és az igazság feltárására törekszik.

Hirdetés

“Van az embereknek egy előítélete, ha meghallják azt a nevet, hogy Baukó Éva. Sokan azzal azonosítanak, hogy a botrányos, az alkoholista. De én nem ez az ember vagyok már”
– kezdte Baukó Éva, akinek nevét 12 évvel ezelőtt ismerhette meg az ország a ValóVilág révén.
“Amikor bementem abba a valóságshow-ba, akkor nem volt más lehetőségem, mert nem volt hol laknom. Azt gondoltam, hogy ezzel majd jót fogok tenni magamnak. Ez nem így történt, mert ahogy kijöttem, elindultam a lejtőn. Ennek valamiért így kellett történnie”.
Nem hibáztatja csak a tévécsatornákat, mivel neki is volt egy habitusa. Alekoszról is szót ejtett, akivel többször összerakták annak idején.

Hirdetés

“Csak baráti, illetve munkakapcsolat volt a miénk. De rengetegszer megsértett, megalázott, átvert és hazudott, felhasznált ellenem dolgokat. Ez az évek során csak gyűlt, gyűlt, aztán eljött a pillanat, amikor azt mondtam, elég érett vagyok ahhoz, hogy meg tudjam mondani, ki az, aki kell az életembe és ki az, aki nem”.
Idén még az Ázsia Expresszben való szereplését is miatta mondta vissza:
“A partner, akit felajánlottak a műsor készítői, olyan szinten áll már távol tőlem, és annyira kihoz a sodromból, hogy nem akartam a nézők szemében egy frusztrált, idegbeteg Baukó Éva lenni. Már csak egy olyan személy van, aki ezt ki tudja hozni belőlem, mert hiába próbálom visszafogni magam, úgyis kijön belőlem. Ez a szerkesztőknek iszonyat jó lett volna”.
A teljes interjú itt tekinthető meg:

Hirdetés

Forrás
Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés