Hirdetés


Nemrégiben Krausz Gábor, a népszerű séf, bejelentette az Instagramon, hogy megkezdődött a “Séfek séfének” forgatása a már jól ismert csapattal. Egyik posztjában olyan fotót is megosztott, amely Ördög Nóra szerint kifejezetten előnytelen volt róla. Ez a kis incidens azonban hamarosan vicces fordulatot vett, amikor Ördög Nóra “bosszút” állt a sztárséfen.

Hirdetés

Ez a kis esemény egyúttal azt is mutatja, hogy milyen jó a kapcsolat és a humorérzék a műsor készítői között. A szórakoztató és könnyed hangvétel, amit Krausz Gábor és Ördög Nóra közötti interakció jelent, a nézők számára is kellemes színfoltot jelent a műsorban.

Hirdetés

A “Séfek séfének” forgatása így nem csak a gasztronómiai élményekről szól, hanem arról is, hogyan teremthető meg egy barátságos és vidám munkakörnyezet, amelyben a kreativitás és a humor is helyet kap. Ez a kis incidens is bizonyítja, hogy a csapat tagjai nemcsak profi munkát végeznek, hanem jól is érzik magukat közben.

Hirdetés

“Köszönöm szépen Krausz Gábornak, hogy életem egyik legelőnytelenebb fotójával jelentette be az oldalain, hogy forgatjuk a Séfek Séfe 6. évadát. Cserébe jöjjön az én válogatásom!” – posztolta Ördög Nóra rögtön, majd megosztott négy képet. Bár értették a műsorvezetőnő poénját a követői, többen is megjegyezték neki, hogy Gábor fotóin semmi fura nem volt és. Gábor most újabb fotót osztott meg róluk, ami alapján azt hihetnénk, hog jön az újabb összecsapás, de nem. A sztárséf 24 órán keresztül elérhető Instagram-sztorijában értesítette rajongóit, hogy:
“Szent a béke.”

Forrás
Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés