Hirdetés


Elöntötték annak a fiatal nőnek a közösségi oldalát a részvétnyilvánítások, aki múlt hét végén halt meg Budapesten, egy motorbalesetben. Petra járműve kettétört, a mögötte haladó szerelme pedig végig nézte, ahogyan a 28 éves nő a halálba száguld motorjával. A család és a motoros barátok nem értik, hogyan történhetett a tragédia, a nő gyakorlott vezető volt.

Hirdetés

A BudaPestkörnyeke.hu helyszíni tudósítójának beszámolója szerint egy jobbra ívelő kanyar után a külső sávban haladt a motoros, amikor eddig ismeretlen okból erősen fékezett. A jármű megbillent, majd felborult és az aszfalthoz csapódott. Innét a levegőbe emelkedett, majd visszazuhant a földre és csúszni kezdett az oldalán.
Kettészakadt a motor
A vezetője eközben több tíz méterrel távolabb ért földet. A 600 köbcentis Suzuki motor tovább csúszott, nekiütközött a szalagkorlát egyik tartóoszlopának, amitől kettészakadt.

Ennyi maradt a motorból

Hirdetés
Szétszóródtak a roncsok
Az eleje és a hátulja is a szembejövő belső sávban, mintegy 100 méterre a baleset helyszínétől állt meg, közben nekiütköztek a belső sávban szintén a városból kifelé haladó Ford Focusnak, illetve az autót a szétrepülő alkatrészek is eltalálták.
Mindenki segített
Az eset után az arra közlekedők azonnal odarohantak segíteni. Először egy fiatal nő szaladt az eszméletlen motoroshoz, és megkezdte az újraélesztést, majd egy házaspár és egy egészségügyi dolgozó is odarohant, hogy segédkezzen, az újraélesztést pedig egészen a mentők kiérkezésééig folytatták.

Ötször élesztették újra
A motort vezető lányt a mentőszolgálat szakemberei több, mint egy órán keresztül, 5 alkalommal élesztették újra, mire sikerült az állapotát stabilitázálni és kórházba szállítani, de ott életét vesztette. Egyelőre nem tudni, mi okozta a balesetet, a rendőrség szakértők bevonásával vizsgálja az ügyet.

Forrás: BudaPestkörnyeke.hu

Hirdetés

Gyakorlott motoros volt
A motort a 28 éves L. Petra vezette, halála sokkolta a motorosokat, a nőt ugyanis mindenki remek, gyakorlott, fegyelmezett sofőrnek ismerte. „Hiába volt fiatal, fantasztikusan motorozott, óriási rutinnal. Elképzelni sem tudjuk, mi történhetett. Miután meghallottuk a hírt, összeomlottunk, hogy pont vele történt ilyesmi, aki soha nem volt felelőtlen”- mondta egy ismerőse.

Párja végig nézte a tragédiát
Az esetnél Petra szerelme is ott volt, ő párja mögött motorozott, így szemtanúja volt a történteknek: „Szörnyű, hogy látta az egészet. Csodás pár voltak, nagyon szerették egymást, rengeteget hajtottak együtt, nem régiben jöttek haza a közös külföldi motorozásból is. Mindketten nagyon jól vezettek. Bele sem merünk gondolni, hogyan érezhet most”- mondta a fiatal pár ismerőse a Borsnak.

Kiemelt kép: helyszíni felvétel a baleset után – Forrás: BudaPestkörnyeke.hu
Forrás: kekvillogo.hu
Hirdetés
Categories: Hírek

Hirdetés