Hirdetés


Berki Krisztián, aki élete során sok kritikát kapott, egy dologban mindig kiemelkedett: kiváló apa volt. Gyermekszeretete és az apai felelősségvállalás példaként állítható a köztudat elé. Nati, Berki elsőszülött kislánya, aki a szülei szakítása ellenére is gyakran töltött időt édesapjával, most édesapja sportos örökségét viszi tovább.

Hirdetés

Berki Krisztián, aki sportolóként vált ismertté, nagy hangsúlyt fektetett arra, hogy gyermekei is sportoljanak. Úgy tűnik, ez a nevelési elv gyümölcsözőnek bizonyul, hiszen Nati, mindössze 10 évesen, már komoly elkötelezettséget mutat a kézilabdázás iránt.

Hirdetés

Hódi Pamela, Berki Krisztián korábbi párja, nemrégiben egy videót is megosztott a közösségi médián, amelyen látható, ahogy Nati egy kézilabda meccsen vesz részt. A videó nemcsak a kislány tehetségét mutatja be, hanem azt is, hogy milyen pozitív hatással volt rá édesapja szeretete és sport iránti szenvedélye.
Berki Krisztián bizonyára büszke lenne lánya sikereire és elkötelezettségére a sport terén. Nati kézilabdázói pályafutása ígéretesnek tűnik, és biztosan sok örömet és sikerélményt fog még szerezni mind a családnak, mind a sportrajongóknak.

“Ma délutánunk Natinak azon a helyen volt meccse, ahol én is nagyon sok időt töltöttem mikor kicsi voltam.”

Hirdetés

“Ebben a teremben voltak a tornaóráim, és a kézilabda edzéseim. Csodás érzés őt meccseken látni, az már csak extra, hogy átélhettem azt, hogy ezen a helyen is játszott. Egyre ügyesebb, de még sokat kell fejlődnie!” — írta posztjában Hódi Pamela, a rajongói persze elolvadtak, sokan kommenteltek posztja alá:

“De ügyes! Apukája büszke lenne rá!”

„Gratula neki! Apukája biztosan büszke lenne rá. Emlékszem, amikor a férjem találkozott vele az uszodában és szóba elegyedtek, csak Natiról tudott mesélni.. imádta őt!”

Forrás
Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés