Hirdetés


Berki Krisztián édesanyja, Júlia asszony mélyen megdöbbenve reagált a hírre, hogy Hódi Pamela, Berki Krisztián egykori felesége, egy interjúban beszélni fog egykori férje halálának körülményeiről. A Bors cikkében megjelent információk szerint Júlia asszony nagyon nem ért egyet ezzel a döntéssel.

Hirdetés

„Le vagyok döbbenve… miért kell ezt csinálni?” – idézi Júlia asszony szavait a Bors. Őszinte vágyát fejezte ki, hogy szeretné, ha mindenki békében hagyná nyugodni fiát. Kiemelte, hogy nem tartja helyénvalónak, hogy ennyit beszélnek fia halálának körülményeiről, ami ráadásul olyan téma, amiről ő maga is keveset tud.

Hirdetés

Ez a reakció felhívja a figyelmet a gyászoló családtagok érzékenységére és arra a nehézségre, amelyet a nyilvános beszélgetések okozhatnak a szeretteiket vesztett emberek számára. Júlia asszony megdöbbenése tükrözi azt a fájdalmat és az ellentmondást, amelyet a nyilvánosság előtti kitárulkozás okozhat egy gyászoló család számára.

Hirdetés

Júlia asszony a lap megkereséséből értesült egykori menye tervéről, amitől teljesen sokkot kapott.
“Elmondja a tévében, hogy mi történt?! Akkor én is onnan fogom megtudni. Hiszen nekem még nem mondta el senki, hogy pontosan mi volt abban a lakásban. Le vagyok döbbenve… miért kell ezt csinálni?”
“Másfél éve elment a fiam, ő már nem tudja megvédeni magát, és mégis mindig minden róla szól. Még most is. Jó lenne, ha végre békén hagynák! Pamela szerint ezzel jót tesz a kislányának? Aki tud írni és olvasni… Nem gondol bele, hogy ezzel újra felkavarja a gyermek lelkét? Ezt a tragédiát úgysem heverjük ki soha. Sem mi felnőttek, sem az a szegény gyerek”
– panaszkodott Berki édesanyja.

Forrás
Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés