Hirdetés


Berki Krisztián édesanyja most a Mokkának adott exkluzív interjút, amiben nemcsak Mazsit bírálta, de Pamelát is, aki Krisztián elvesztése óta nem vitte Natit uszodába, jóllehet, életében a médiaszemélyiség rendszeresen járatta úszni a nyolcéves kislányt, aki több versenyt is megjárt.

Hirdetés

Kérdeztem Pamelát, hogy Natkóval mi a helyzet, jár úszni? “Nem!” Ezt válaszolta Pamela. Mondom, ilyen egyszerűen nem lehetséges! De azt mondta Pamela, hogy csak Krisztián látta, hogy ügyes benne és Krisztián hordta úszni – fogalmazott felháborodva az asszony.
Mazsira visszatérve úgy fogalmazott, hogy nem kívánatos személy lett menye életében:
Nem mindegy, hogy ő hogy beszél velem. Nem beszél velem rendesen – magyarázta.

Hirdetés

Szerinte régóta nem éltek már boldogságban és fia halálához a Mazsival való sok konfliktus is vezethetett. Szerinte a menye nem volt házias. Állandóan bejárónő kellett. Semmit nem csinált, nem főzött, nem mosott. Erre Mazsi is reagált, aki döbbenten hallgatta anyósa szavait. Elmondta, hogy az elmúlt időszakban többször kereste az asszonyt.
Szerinte anyósa azért haragszik rá, mert megkérte, hogy ne nyilatkozzon Krisztiánról, hagyják őt békében nyugodni.Végig mellette voltam, mint feleség és mint édesanya mindent megtettem érte, értük.
Szerintem az anyósom biztosan tudja miért halt meg a férjem. Amikor egyszer beszélni fogok erről beszélni, akkor vele fogom megbeszélni, nem a nyilvánossággal.
A lelkiismeretem teljesen nyugodt – mondta Mazsi.

Hirdetés
Categories: Hírek

Hirdetés