Hirdetés


Berki Krisztián 2022. május 6-án bekövetkezett halála mélyen érintette a családját. A tragédia megváltoztatta Hódi Pamela és kislánya, Natasa Zselyke, valamint Berki Mazsi életét. A most két és fél éves kis Emma, Berki Mazsi gyermeke, túl kicsi ahhoz, hogy felfogja, mi is történt. A tízéves Natasa Zselyke már érdeklődik az édesapja iránt, de még nem kérdez a nagymamájától, Júlia asszonytól, aki azonban készen áll rá, hogy válaszoljon neki, amikor eljön az idő.

Hirdetés

“Nagyon aranyosak az unokáim, szeretek velük időt tölteni. Az egyik legnagyobb szomorúságom, hogy nagyon messze élünk egymástól, és ritkán adódik alkalom a találkozásra. Amikor viszont együtt vagyunk, csak úgy repül az idő. A kis Emma még nagyon pici, vele most ismerkedünk tulajdonképpen. A nagyobbik unokámmal viszont kifejezetten jó a kapcsolatunk, de még nem tartunk ott, hogy Krisztiánról beszélgessünk. Még nem kérdez, én pedig nem akarok tolakodó lenni.

Hirdetés

Meg kell várnom, hogy ő nyisson a témában. Remélem, hogy egyszer eljön az idő, és mesélhetek neki arról, hogy ki volt az édesapja, hogy Krisztián milyen játékokkal játszott, hogy mi volt a kedvenc étele, és azt is Zselyke tudtára adhatom, hogy milyen büszke volt rá és mennyire szerette őt az apukája.”

Forrás
Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés