Hirdetés

Fotó: Trenka Attila

Az asszony a TV2 riportjában beszélt a fiával történt utolsó beszélgetéséről, a fájdalmáról, és arról, miért romlott meg a kapcsolata menyével, Mazsival.
Durva vádak

Hirdetés
„Azért nekem is van lelkem, nekem is vannak érzéseim. Nekem nem mindegy, hogy ő hogyan beszél velem. Nagyon sok mindent láttam az utóbbi időben tőle, amit nem helyeslek. Ha én valakit annyira nagyon nagy szerelemmel szeretek, akkor nem költözöm el hetente – mondta el Júlia asszony, hozzátéve, hogy a házaspár kapcsolata már jóval Krisztián halála előtt megromlott. Szerinte Mazsi nem volt házias, és a sok veszekedés vezetett a fia halálához.

Hirdetés

„Krisztián azt mondta nekem: ‘Ilyen nő nekem nem kell, aki nem tud maga körül rendet rakni!’ Állandóan bejárónőkkel, takarítónőkkel, volt körülvéve, se nem főzött, se nem mosott. Ebéd? Hát ő olyat nem csinált!” – fogalmazott Júlia asszony.
Mazsi válaszolt a vádakra
“Azt gondolom, hogy az anyósom pontosan tudja, hogy a fia miért halt meg, és ennek az oka nem én vagyok” – nyilatkozta sejtelmesen Mazsi, hozzátéve, tudja, mi okozhatta Krisztián halálát, de a közös kislányuk miatt nem nyilatkozik erről.
Hirdetés

– Ha majd egy nap én beszélek arról, ami valójában történt, azt vele fogom megbeszélni és nem a nyilvánossággal. Júlia, az anyósom, pontosan tudja, mint mentem keresztül az elmúlt másfél évben. Nyugodtan nevezhet bárminek, az én lelkiismeretem teljesen nyugodt.

Hirdetés
Categories: Hírek

Hirdetés